Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Novinka Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2009, 21:29:41
Zprovoznil jsem nový web a chci se zeptat jak často přidávat články do blogu, a jak to může ovlinit návštěvnost. Jasně říkáte si blbost, ale mám pocit čím více píšu tím klesá navštěvnost nemáte někdo podobné zkušenosti?
http://novinky.enachod.cz/ |
||
Hitman Profil |
#2 · Zasláno: 4. 10. 2009, 11:19:17
Zajímavá úvaha, „ím více píšu tím klesá navštěvnost“, to je asi blbost. Bude to spíš naopak.
|
||
Plaváček Profil |
#3 · Zasláno: 4. 10. 2009, 11:31:19 · Upravil/a: Plaváček
Novinka
„Jasně říkáte si blbost, ale mám pocit čím více píšu tím klesá navštěvnost“ Možná píšeš o věcech, které návštěvníky tvého blogu nezajímají. Nebo, a to je pravděpodobnější, nemáš dobře specifikovanou cílovou skupinu. Případně se s ní míjíš. Anebo, a to je asi kámen úrazu - nepřinášíš čtenáři žádnou hodnotu navíc. Kupříkladu tento článek http://novinky.enachod.cz/?p=737 je absolutně zbytečný, protože se jedná o doslovně okopírovaný text z české Wikipedie a nepřináší nic nového navíc. Originální pohled, vlastní zkušenost, zajímavý názor. Jedná se tedy o článek zbytečný a nemám příště vůbec žádný důvod, proč bych se měl na tvůj blog vracet. Ve statistice návštěvnosti ti tedy ubyl minimálně jeden pravidelný čtenář. |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
pk11 Profil |
#4 · Zasláno: 13. 10. 2009, 14:33:09
Plaváček
Ano, CTRL+C CTRL+V, vykrádání textů, to je prokletí webu. jedno velké smetiště. Určitě už jsi se i ty dostal do situací, kdy klient, pod záminkou snížení rozpoču a "aby už to fungovalo" navrhl okopírovat web jako takový od úspěšnější konkurence. Já už několikrát. Už to dnes nečeším, nevybavuji se, tahám Smith & Wesson a střílím to. No surrender! :-) Dávalo by to smysl jedině pokud by Novinka svým čtenářům tak nějak dělal "výtahy" z informačních zdrojů, které jeho i je zajímají. Novinka "...jak často přidávat články..." Co nejčastěji pro SEO, co nejsmysluplněji pro čtenáře a hlavně - jak často ty chceš :-) Navíc návštěvnost ti může klesnout z úplně jiných důvodů, než v závislosti na frekvenci úderů do klávesnice. Jinak web je hezký, na druhou stranu nic originálního, vybral jsi pěkný template z WordPressu. Když jedu dolů, položky menu "Categories" jsou odsunuty doprava textem "Aukro...". Mimochodem, stydíte se všichni za to, že jste Češi? Categories... Archives... a co je proboha "Meta"? |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0