Autor Zpráva
pavelrejha
Profil
Ahoj všem,
můžete mi prosím někdo prozradit, co je toto za chybu?

Deprecated: file_get_contents(): Passing null to parameter #2 ($use_include_path) of type bool is deprecated in /data/c/e/ce533115-733e-4219-acdf-7b36ed6e75fd/www/core/libraries/flat-files.php on line 38

na řádku 38 je toto:
$aData = unserialize( file_get_contents( $sFileName, null, null, 15 ) );

Stáhnul jsem si Quick.cart a po přetažení na server to ukazuje viz výše, děkuji.
anonym_
Profil *
pavelrejha:
Dříve se dal dát parametr NULL, aktuálně se očekává bool. www.php.net/function.file_get_contents. Máš to v té hlášce napsané.
pavelrejha
Profil
Takže by tam mělo být???

$aData = unserialize( file_get_contents( $sFileName, bool, bool, 15 ) );



Těď už to nefunguje vůbec...
anonym_
Profil *
pavelrejha:
Takže by tam mělo být???
Ne.

Těď už to nefunguje vůbec...
Ano, přečti si chybovou hlášku. A pak naváhej rozkliknout odkaz, který jsem ti poslal, nekouše. Volnočasově si dostuduj, co je myšleno tím bool.
pavelrejha
Profil
html umím, ale php ne, proto jsem svůj dotaz dal do problémy v začátcích... Nevím kde začít, ani když si to přečtu... :-(
weroro
Profil
Prvé null zmeň na false, druhé null môžeš nechať.
bool znamená hodnota typu boolean, čiže true alebo false

$aData = unserialize( file_get_contents( $sFileName, false, null, 15 ) );
pavelrejha
Profil
Bohužel to píše to samé...
anonym_
Profil *
pavelrejha:
Nemůže to psát to samé, pokud jsi ten druhy parametr změnil.

Na uvedeném odkaze je popsáno, jaké jsou parametry, jsou tam i příklady používající true/false, atd. Nikde tam není ani null ve druhem parametru, ani bool.
pavelrejha
Profil
Omlouvám se, ano pomohlo to, trochu zápasím s tím, že mi stránky načítají z historie počítače a ty změny nevidím.

Pokud by mi někdo dal radu, jak na to, aby mi to nenačítalo z historie, byl bych vděčný.

Velice děkuji za pomoc :-)
anonym_
Profil *
pavelrejha:
Klíčové slovo není historie, ale cache.
Radek9
Profil
pavelrejha:
Pokud by mi někdo dal radu, jak na to, aby mi to nenačítalo z historie, byl bych vděčný.
Ctrl + F5

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0