Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Jak mám prosím udělat svůj vlastní vzhled formuláře? Formulář jsem udělal dle http://www.jakpsatweb.cz/formular-mail.html jenže tam už je vše dané. Třeba ODESLAT je už předefinované tlačítko, jak ho udělat dle svého gusta?
Joker
Profil
Heslo: Kaskádové styly (CSS)

I když záleží na tom, jak moc ho chcete "dle svého gusta"
bures
Profil
http://www.plavacek.net/formulare/
Janus
Profil
Když chápeš základ tvorby formuláře a jen neopisuješ, pochopíš, že si v pohodě můžeš nadefinovat jakýkoli vzhled, co si budeš přát ;-)
Anonymní
Profil *
Jsem si udělal ten původní formulář a zadal jsem, aby mi odeslané zprávy chodili na mail. Ale když kliknu na Odeslat, zeptá se to, jestli zprávu opravdu odeslat, že se odešle i s mailem, přesto že ho nikde nezadávám. Co je to za hloupost. Jak Mám Udělat jednoduchý formulář o dvou oknech a jednom odesílacím tlačítku? Aby se to neptalo na jakejsi mail ap.
tiso
Profil
Anonymní Ešte raz a tak aby to aj niekto pochopil...
Anonymní
Profil *
<form>
<fieldset>
<legend class="vzor8">Blabla</legend>
<label for="predmet">Předmět</label><br/>
<input type="text" id="predmet" name="predmet" size="30" /><br />
<label for="zprava">Zpráva</labvel><br />
<textarea name="zprava" rows="6" cols="50"></textarea><br />
</fieldset>
<p><input type="submit" value="Odeslat" /></p>
</form>

Co mám udělat aby se mi to odesílalo na mail? Kam co mám napsat?
tiso
Profil
1. <form action="odosielaci-skript.php" method="POST">
2. v odosielacom skripte si spracuj vstupné polia do tvaru v akom to chceš dostať na mail a odošleš mail funkciou mail()
Anonymní
Profil *
a to jak???? začínám s php tak to ještě moc neovládám.
tiso
Profil
http://www.google.com/search?q=spracovanie+formulara+php
Anonymní
Profil *
nikde jsem nenašel jak mám napsat ten php script pro odesílání na mail :(
Janus
Profil
tady to máš na stříbrným podnose:
http://www.jakpsatweb.cz/php/moznosti-php.html#mail
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0