| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Martin Vinš Člen |
#1 · Zasláno: 21.1.2010 11:21:57
Zdravím,
Rád bych si nechal poradit. Jaký byste zvolili titulek pro web bastidor.cz? Homepage je cílena na klíčové slovo "Žaluzie". Současný titulek mi přijde příliš krátký, aby případného návštěvníka zaujmul. |
| Tomáš Meisner Člen |
#2 · Zasláno: 21.1.2010 11:37:49
Myslíte tedy titulek pro úvodní stránku. Nepřijde mi to nijak extra špatné - pokud je stránka pouze o "žaluziích", tak výraz "žaluzie" a název firmy mi přijde OK... Rozhodně bych tam nedával výčet všech druhů žaluzií...
Každopádně opravte si titulek na stránce dřevěných žaluzií... |
| Marek Prokop Moderátor |
#3 · Zasláno: 21.1.2010 14:29:47
Souhlasím, že krátký titulek nijak zásadně nevadí, ale na druhou stranu by opravdu dobrý delší titulek fungoval určitě lépe. Zamyslete se nad tím, co je vaše největší konkurenční výhoda, a pokud jde přesvědčivě zformulovat do 2-4 slov, do titulku ji přidejte.
|
| Issus Člen |
#4 · Zasláno: 21.1.2010 15:29:15
Já bych zdůraznil slovo žaluzie např: "žaluzie bastidor - ty nejlepší žaluzie" nebo tak nějak podobně.
|
| Tomáš Meisner Člen |
#5 · Zasláno: 21.1.2010 15:44:19
[#4] Issus
to je zbytečnost... slovo "žaluzie" již v titulku je... Jak psal Marek - pokud je tam něco konkurenčně zajímavého, tak přidat, ale opatrně... |
| Martin Vinš Člen |
#6 · Zasláno: 21.1.2010 19:13:54
Děkuji za upozornění u dřevěných žaluzií. Ano, měl jsem původně na mysli titulek pouze na HP. Ostatní titulky jsou dle mého názoru v pořádku.
|