Autor Zpráva
bestik_63
Profil
ahoj měl bych dotaz.
Spravuju známému www stránky. Denní návštěvnost je mezi 8-15 lidí. Občas i méně. Před 2 dny jsem měnil trošku strukturu stránek. Design ale zůstává stejný. Jen se změnila galerie. Je možné aby najednou měl web nulovou návštěvnost? Hlásí to google analytics i moje statistika, kterou jsem si na stránkách vytvořil (viz. www.pmphotography.cz/pristupy).
Koukal jsem na obvyklé fráze, které by měli lidi zadávat do google nebo seznamu a web je vždy na první stránce. Takže to fakt nechápu proč tam nikdo nechodí.

Můžete mi napsat co si o tom myslíte?
Kajman
Profil
Jste si jistý, že tam je měřící kód google?
Davex
Profil
A vypadá to, že z nějakého důvodu nedochází k přístupu ke skriptu se statistikou, ale ten stejně vrací nějakou chybu.

SESSION není založena
N
Fatal error:  Uncaught exception 'Exception' with message 'exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 2053 ' in /var/www/pmphotography.cz/public/modely/Database.php:28
Stack trace:
#0 /var/www/pmphotography.cz/public/modely/Database.php(28): PDOStatement->fetchAll(3)
#1 /var/www/pmphotography.cz/public/kontrolery/StatistikaKontroler.php(55): Database->dotaz('INSERT INTO sta...')
#2 /var/www/pmphotography.cz/public/kontrolery/SmerovacKontroler.php(54): StatistikaKontroler->zpracuj()
#3 /var/www/pmphotography.cz/public/index.php(27): SmerovacKontroler->zpracujURL()
#4 {main}' in /var/www/pmphotography.cz/public/modely/Database.php:33
Stack trace:
#0 /var/www/pmphotography.cz/public/kontrolery/StatistikaKontroler.php(55): Database->dotaz('INSERT INTO sta...')
#1 /var/www/pmphotography.cz/public/kontrolery/SmerovacKontroler.php(54): StatistikaKontroler->zpracuj()
#2 /var/www/pmphotography.cz/public/index.php(27): SmerovacKontroler->zpracujURL()
#3 {main}
  thrown in /var/www/pmphotography.cz/public/modely/Database.php on line 33
bestik_63
Profil
Ahoj, díky moc za rady. Jsem .... že jsem si toho nevšiml. U té statistiky...Mám nejradši, když nic neudělám a ono se to samo posere :-)
Zmátlo mě, že to zapsalo google bota, tak mě ani nenapadlo, že by mohl být v tomto skriptu problém :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0