Autor Zpráva
Jaroslav1
Profil *
Ahoj,

provozuji el. obchod a zobrazuji na něm také Adsense. Rád bych, aby se Adsense reklamy přestali zobrazovat když návštěvník přidá položku do košíku, tak aby uprostřed nákupu neodešel přes reklamy Adsense ze stránek.

Můžete mě prosím poradit:


a) jestli toto podmíněné zobrazování neporušuje pravidla Adsense

b) v případě že podmíněné zobrazování neporušuje pravidla Adsense, jak vytvořit podmínku pro toto zobrazování, aby se script zobrazoval jen za podmínky parent.tabule.document.vysledky.celkem.value=="0.00 Kč" ?

<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

c) v případě že podmíněné zobrazování porušuje pravidla Adsense, jestli lze reklamy z Adsense zobrazovat v novém okně a jak toto zařídit.

Děkuji
Marek Prokop
Profil
1. Zobrazovat cizí reklamy v elektronickém obchodě je hloupost.

2. Podmíněné zobrazování podmínky AdSense neporušuje.

3. Podmínku jste už napsal (parent.tabule...), tak proč se na ní ptáte. Nikdo ji za Vás stejně vymyslet nemůže.
Jaroslav1
Profil *
Ta podmínka je jasná, ale nedokážu ji spojit s s javascriptem:

<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

(Aby se tento javascript volal pouze při jejím splnění.)
yderf
Profil
Robiť túto podmienku javascriptom podľa mňa nie je rozumné - nejakú premennú budete musieť vyplniť aj v JS. Oveľa skôr by som si predstavoval, že to vypnete na strane servera (bude to aj rýchlejšie). A nedá sa než súhlasiť s bodom 1 u M. Prokopa.
niCe
Profil
Járo prostě si sedni před php u nastav že

$plivnitamadsense = "Skript na adsense";
$vykaslisenaadsense = "";

if ($necosikoupil == 0): echo $plivnitamadsense; else: echo $vykaslisenaadsense; endif;

Pěkný den.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

 

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0