| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Atreus Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 10. 2010, 15:32:26
Zdravím,
po zvládnutí základů i pokročilejších technik práce s HTML, CSS a Javascriptem bych se rád posunul zase dál. Mým cílem v horizontu cca 1-2 let je ovládnout PHP natolik, abych mohl sám tvořit aplikace malého rozsahu a obohacovat svoji stávající celkem statickou tvorbu o spolupráci s databázemi a různými vychytávkami. Rád bych si vytvořil základy a učil se spíše ve smyslu OOP, které, jak se domnívám, mi dá lepší solidní základ pro budoucí rozšiřování znalostí. Jsem si vědom, že mým nejlepším průvodcem samouka bude strýček google, nicméně jako nemotorista trávím hodně času v přesunech v MHD či čekáním někde a tak jsem usoudil, že by bylo fajn vyplnit čas četbou nějaké kvalitní literatury k tématu PHP. Bohužel, co jsem se zatím snažil všude možně dohledat recenze na stávající literaturu k dostání v ČR (Mistrovství v PHP5, PHP - programujeme profesionálně, PHP 5 a MySQL 5, ... , ...), nacházím spíše negativní reakce ze strany zkušených programátorů. Možná máte někdo jiný názor nebo tip? |
||
| __construct Profil |
Za prvé vlákno je v zlej sekcii.
Moderátor Joker: Přesunuto do Knihy a odstranil jsem přivolávač moderátorů
Za ďalšie Atreus: „PHP - programujeme profesionálně, PHP 5 a MySQL 5“ Z tej prvej knihy som sa učil keď som začínal a musím povedať, že je skvelá (učil som sa ju za čias PHP4) a tú druhú spomínanú knihu mám doma a tiež som s ňou spokojný. Čo sa týka OOP tak môžem odporučiť túto knihu (aj keď kniha trochu vysvetľuje teóriu OO nejaké všeobecné vedomosti vedomosti o OO budú užitočné) |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0