Autor Zpráva
Juajs
Profil *
Co si myslite o tejto knihe:

http://www.kosmas.cz/detail.asp?cislo=144899&afil=1055

??

Dakujem.
Aunuka
Profil *
Je to pomerne zajimave.
suky
Profil
Juajs
Zatim nevim, nejdriv si ji koupim, pak prectu a dam vedet, jestli to ma nakou cenu. Uprimne si ale myslim, ze to nebude neco svetobornyho...
Juajs
Profil *
suky
Ja som si ju uz tiez kupil, za tych par eur to stoji zato. Na Martinus je teraz s 30% zlavou... som na nu zvedavy.
H13
Profil
tak pak dejte vědět, taky by mě to zajímalo, díky
Mastodont
Profil
Mám originál, moc se mi nelíbila. Namátkou:
1. Mnoho psů zajícova smrt. Kapitola o PDO na 8 stránek bez jakékoliv pořádného příkladu? (přitom kapitola o extenzi SQLite je delší ...)
2. Pro mne nepochopitelné skoky ve výkladu. Po druhé kapitole základů (s 2 ! řádky kódu) následuje 3. kapitola s popisem novinek v PHP 5, zcela obecně zaměřena, spousta pojmů, které začátečníkovi nic neřeknou. V následující 4. kapitole s minipříkladem je používána syntaxe pro PHP 4:
var $filearray = array();
$di =& new DirectoryItems('graphics');

Ale v páté kapitole náhle upgradujeme na PHP 5 ....
private $filearray = array();

(Snaha zvládnout PHP 4 i 5 se projevuje i ve zdrojácích, jsou ve dvou verzích. Ano, originál vyšel 2006, to je pravda, ale dnes jsme někde jinde.)
Pak následují kapitoly s příklady tříd (thumbnail, navigační panel) a pak se střídají teoretické a praktické kapitoly až do konce knihy.
3. Volání die() uvnitř konstruktoru třídy (PHP 5)? No já nevím ....
suky
Profil
Juajs
Mam ji doma na stole, ale dostanu se k ni az za dva tydny. Samozrejme nepocitam s nicim genialnim, ale problematika OOP v PHP me zajima, a tak jsem zvedavy.

Mastodont
Jestli te pak budu moc poprosit prispet sem. Pokud se ti to nebude chtit vypisovat, posli mi to pls na email lukas[at]kubanek.org. Dekuji ti.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

 

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0