Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
návštěvník Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 7. 2015, 18:41:15
Zdravím,
založil jsem na facebooku stránku pro jeden projekt. Bohužel se mi nedaří změnit adresa (doména) stránky (myslím to za lomítkem facebook.com/něco). Píše mi to:"Nemáte oprávnění nastavit pro tuto stránku webovou adresu, protože jste ji u této stránky nedávno přidali nebo změnili mnohokrát za sebou." Což není vůbec pravda, protože jsem ji vůbec nezadával ani neměnil. Stránka má adresu facebook/pages/něco a ani za nic to nemůžu změnit. Nevíte co s tím? Má cenu psát do facebooku a reagují rychle na požadavky? Zkoušel jsem i stránku zrušit a založit novou, ale to nepomáhá :( Děkuji |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 20. 7. 2015, 18:57:43
Tuším, že nastavit URL jde až u stránek s určitým počtem fanoušků.
Předpokládám, že to Facebook dělá kvůli tomu, aby ztížil obsazování a následné spekulace zajímavých URL. |
||
návštěvník Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 7. 2015, 19:21:34
Mě se právě zdá že jsem kdysi mohl nastavit normálně url okamžitě po registraci. Ale možná se pletu. Mám právě strach z toho, aby mi někdo neobsadil doménu dříve, než budu moct adresu nastavit :(
|
||
Str4wberry Profil |
#4 · Zasláno: 20. 7. 2015, 21:02:09
No, je možné, že to Facebook změnil, ale zobrazuje neaktuální chybovou hlášku. Nebo nechce dávat návod spekulantům, kolik že fake liků potřebují pro zabrání URL.
Zkusil jsem teď přidat adresu pro své dvě staré stránky s nikdy nezadanou adresou. První s 16 fanoušky prošla. Druhá s 1 fanouškem zobrazuje to samé, co píšete. ![]() Takže nezbývá než nabrat nějaké fanoušky, myslím, že potom i Facebook upozorní, že už je možné adresu přidat. |
||
návštěvník Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 7. 2015, 22:07:04
Ok, díky moc
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0