« 1 2 3 »
Autor Zpráva
lenicehadice
Profil
Dobry den, kamarad mi udělal stránku poslal mi to jakou soubor.
Po zaplacení hostingové stranky a domeny mi říkal že mám na to přetahnout přes ftp ty soubory co mi poslal.
Přetáhla jsem to tam ale stránka se ukazuje pořád jako " This Website is under Construction "
Co s tim mám dělat?
konečně bych ráda spustila moji stranku

Moderátor Chamurappi: Titulek „založení webu“ nevystihoval pozdější vývoj vlákna.
lionel messi
Profil
lenicehadice:

Má hlavná stránka názov index.html (prípadne index.htm či index.php)?
juriad
Profil
lenicehadice:
Byl v adresáři na hostingu nějaký soubor začínající slovem „index“ nebo „default“? Smazala jsi jej před nahráním souborů přes FTP?
Možná by v tomto případě pomohl screenshot FTP klienta a odkaz na web (přestože nefunguje).
lenicehadice
Profil
ano v těch souborech co mi kamarad udělal tu stranku je položka index.php
www.chcipracovat.net je ta stranka


jak to tedy spravně udělat aby stranka byla funkční?
Lukáš66666
Profil
lenicehadice:
Zkus poslat ten screenshot FTP klienta, protože po zadání adresy www.chcipracovat.net/index.php to ten soubor nenajde. Nejspíš budeš mít ty soubory ve špatné složce.
lenicehadice
Profil
imgur.com/l7F8usB
v levo soubory co mi poslal ma byt ta vytvořena stranka
Lukáš66666
Profil
lenicehadice:
No ten web by měl asi přijít do té složky public_html.
lenicehadice
Profil
všechny ty soubory z leva?
lionel messi
Profil
lenicehadice:
všechny ty soubory z leva?

Áno, importovanie samotného obsahu webu do adresára public_html ako zmienil Lukáš66666 je štandardom na takmer všetkých hostingoch.
lenicehadice
Profil
jede ještě jedna věc, měl my tam nastavit že všechno vyplněne se mi posila na emailovou adresu, ale po zkušebním vyplnění se objevilo tohle.

Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/chcip130/public_html/index.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/chcip130/public_html/index.php:12) in /home/chcip130/public_html/index.php on line 34


a proč to tu stranku načte jen když dam www.chcipracovat.net/index.php
a ne prostě jen chcipracovat.net
juriad
Profil
1. warning se týká funkce mail na posílání e-mailů, která je na tomto hostingu zakázaná. Nikde to sice není zmíněné, ale asi bys měla odesílat maily přes SMTP (support.fastwebhost.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/393/7/how-to-use-phpmailer-to-send-emails-smtp-authentication).

2. warning je jen důsledkem toho prvního. Netřeba se jím zabývat; spraví se sám, až vyřešíš to posílání mailů.
lenicehadice
Profil
a jak to mám vyřešit to posílání mailu? jde to nějak?
Šlo by mi to vysvětlit krok po kroku prosim?
juriad
Profil
Moment.

lenicehadice:
Vysvětli, proč ta stránka vypadá jako Facebook a snaží se od uživatelů získat jejich jména a hesla.

Nevysvětlíš-li, navrhuji ti ban.

Moderátor Chamurappi: Pro názornější pochopení doplňuji dobový screenshot:
lenicehadice
Profil
To je moje starost
Lonanek
Profil
Pokud je to Vaše starost, pak nepočítejte s další podporou...

Také se přikláním k banu uživatele.
lenicehadice
Profil
Naschle, místo aby jste poradili tak se staráte o to do čeho vám nic není
Sitole
Profil
S dalším člověkem, který lidem krade účty nemusíme mít nadále tu čest. Napsal jsem na podporu a ti web ruší. Podpora byla velice vstřícná.
(Omlouvám se, ale je to strojová angličtina)



Neodpustím si rýpnutí, ale ta stránka jako kopie moc nevypadala, ale na zdejší uživatele nemáte. Viz Bubák
lenicehadice
Profil
Díky, nevadí zaplatím si další hosting .
Díky za podporu blbečci
Sitole
Profil
lenicehadice:
Tak až si uděláš další hosting a nahraješ tam tenhle web, bude to fungovat jen pár dní, než to opět najdeme.

Nevím, jestli to zdejšímu panu bramborovi dochází, ale jedná se o trestní jednání a někdo tě může nahlásit na PČR.
Jestliže ještě nejsi plnoletý tak to bude platit tvoje maminka či tatínek, kteří se budou právem čílit.

Prosím moderátory, aby to nemazali a fungovalo to jako další odstrašující příklad.
lenicehadice
Profil
pár dní? o jaká vstřícnost.
Stačí 30 minut, pořádně stránku naspamovat a budu mít cca 50 loginu plus hesel.
Opravdu děkuji za pomoc při spuštění stránky.


Mužeš klidně ty když jsi tak aktivní
Chamurappi
Profil
Souhlasím s banem. Tohle je fakt vtipné :-)

Pro pořádek zmíním, že současný WHOIS zápis domény chcipracovat.net vypadá takto:
Registrant Name: Jan Polivka
Registrant Organization: N/A
Registrant Street: jidassova 8
Registrant City: Brezno
Registrant State/Province: brno
Registrant Postal Code: 78414
Registrant Country: CZ
Registrant Phone: +420.721547896
Řekl bych, že to není reálná adresa. Nejde doména zrušit, když má nereálné údaje?


Reaguji na lenicehadice:
nevadí zaplatím si další hosting
Ale s tím, jak na něj nahrávat soubory, už ti tady nepomůžeme :-)


Reaguji na Sitole:
Jestliže ještě nejsi plnoletý
Při registraci uvedl(a) mail lenicehadice92@gmail.com, takže bych tipoval věk na 23 až 24 let … a vzhled na podlouhlou dutou trubici.
Lonanek
Profil
Chamurappi:
Nejde doména zrušit, když má nereálné údaje?
To není špatný nápad, zejména když doménu vlastní 3 dny, ale obávám se, že to lze pouze pře PČR a domluvu s registrátorem domény. Zahraniční registrátor nebude sledovat pravost adresy, ale telefonní kontakt by mohl být reálný

lenicehadice:
Stačí 30 minut, pořádně stránku naspamovat a budu mít cca 50 loginu plus hesel.
Tohle by možná stačilo na podání oznámení.
bukaJ
Profil
www.google.com/safebrowsing/report_phish prosím o hlasy ;-)
Sitole
Profil
bukaJ:
Problém ale je, že ty stránky tam už prostě nejsou a autor je tam nejspíše nadále neplánuje zveřejňovat...
bukaJ
Profil
Sitole: Co kde není? www.chcipracovat.net/index.php tam stále je a nebezpečně funkční.
Sitole
Profil
bukaJ:
Zajímavé, na podpoře jasně protější strana řekla, že bude stránka zrušena. Tak tam jdu znovu otravovat.
Kubo2
Profil
Sitole:
Tie stránky tam sú, akurát iba na wwe.chcipracovat.net/index.php a nie na samotnom www.chcipracovat.net, pretože sa to spammerovi a podvodníkovi nepodarilo rozchodiť.
lionel messi
Profil
lenicehadice alias Jan Polivka neovláda základy uploadu na FTP a snaží sa o sofistikovaný podvod? Neviem, či sa mám smiať alebo plakať…
Sitole
Profil
Tak dnes již nic neudělám. Nikdo na podpoře není, ale nechal jsem jim tam zprávu.
Udělal bych mu tam nějaký ten XSS útok, ale ty formuláře se mu nejspíše na 100% odesílají bez kontroly a nemá se to kde projevit...

EDIT: Podpora odepsala celkem rychle. Stránka smazána ze světa známého. Když by ji někdo našel, doporučuji pokračovat v tomto vlákně. Klidně jim tam napíšu znovu.
Na tento příspěvek již nereagujte...
Kubo2
Profil
Sitole, nechal by som tu podvodníka tapetovať, kým ho do tej jeho kutice prídu zatknúť a neriešil by som jeho tapetové príspevky; už vôbec by som na ne nereagoval. Darmo ho budeš presviedčať, že tu jeho bláboly nikoho nezaujímajú, keď s ním budeš aj naďalej veselo četovať.
« 1 2 3 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0