« 1 2
Autor Zpráva
_es
Profil
peta
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=82 557#3 Hodí sa to skôr do tohto vlákna.
Moja reakcia na jedno pravidlo, nebolo obvinením Chamurappiho, že postupuje voči tebe inak ako voči ostatným,
ale na to, že tieto pravidlá by mali byť také, aby mohli platiť pre všetkých.
Ono je tiež rozdiel porušiť pravidlá občas, niekedy aj pre dobro veci, a porušovať pravidlá sústavne.
DoubleThink
Profil *
2 - odkaz na JPW, viz pravidla diskuse, toto pravidlo je nezavazne, pouze doporuceni. Cili nezavazne take pro mne.
Ch. nekritizuje to, že bys nevkládal odkazy. Kritizuje to, že vkládáš klíčová slova na konec svých příspěvků. Pokud chceš odkázat na jpw, učiň tak pomocí URL, jinak raději nědělej nic.

4 - zasah moderatoru, pokud povazuji za chybny BUDU komentovat na miste, kde k nemu doslo, zvlast u moderatoru, kteri nemaji uvedeny kontakt. Jinak bych ti napsal samozrejme mail.
Budeš je komentovat ve fóru k tomu určenému.

Upozornuji je ja, upozornuji je i jini uzivatele. Takze ja mam byt vyjimka, aha.
Tohle platí pro všechny. Je lepší, když vlákno počká na moderátora samo ve špatné sekci, než aby uživatel založil nové a rozsekl diskusi na dvě půlky.

7 - 'Je-li vlákno vyřešené...' Je zrejme, ze ti unika rozdil mezi FAQ a diskusi.
Tato diskuse je spíš knowledge base, nechodíme si sem pokecat. Nikoho nezajímá tvůj nebo můj názor, hledají informace, řešení.
Ty máš tendenci elegantní řešení rozmělňovat, doplňovat zbytečnostma.

Jsi sledován peto. Pokud budeš pořád diskutovat navzdory doporučením moderatorů, pravděpodobně ztratím trpělivost. Pak se budeš muset s diskusí rozloučit.
_es
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=82 557#4
peta
Nahore je odkaz pravidla diskuse, precti si jej, uvadet odkazy jako odkazy neni povinne.
Som si ich prečítal a nenašiel som tam nikde, že uvádzať odkazy ako odkazy nie je povinné.
Sú tam spomínané len odkazy, čím sú zrejme myslené len skutočné odkazy.
Pokud to ten clovek neumi z toho dat dohromady, tak mu jakakoliv dalsi rada bude zbytecna.
Prečo by mal niečo dávať dohromady, keď by mu miesto toho stačilo jednoducho kliknúť na odkaz?
A teba to bude stáť asi tak 1 sekundu času.
Pokud mas s tim nejaky problem, na rozdil od chamurapiho uvadim mail uz nejaky ten rok, muzem se o tom pobavit.
Nemám s tým problém ja, ale predpokladám, že nejakí iní návštevníci.
Ale keďže je jasné, že to budeš na truc písať stále takto, tak je asi zbytočné už na to ďalej reagovať.
Bubák
Profil
Upozornuji je ja, upozornuji je i jini uzivatele.
Já jsem kdysi asi 3× upozornil tazatele, že má dotaz v nevhodné sekci a navrhl jsem sekci vhodnější. Protože to skončilo tím, že tazatel po přečtení připomínky založil nové vlákno, tak jsem se z toho poučil a a buď to nekomentuji, nebo připíšu, ať případý příští dotaz lépe zařadí.

peta
Takze ja mam byt vyjimka, aha.
Já myslím, že ne, výše uvedená pravidla prakticky všichni dodržují, jenže spesl pro tebe je to třeba sepsat.
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z onmouseover.

Str4wberry
Pokud nektery z moderatoru chce, abych dodrzoval neco extra, musi to napsat do pravidel fora. Od toho tam jsou.
http://diskuse.jakpsatweb.cz/rules.htm
Jedine z techto pravidel, co nedodrzuji je psani s diakritikou. Vse ostatni je bud doporuceni nebo se toho drzim. Uz jsem to psal a nerad se opakuji presne v tom odkazu:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=18&topic=8 1650#20

Bubák
viz Str4wberry, stejne kecy o nicem, navazeni do mne nepravem, uz jsme to resili snad 1000x a stale to nemuzete pochopit.
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/skryvani-odkryvani.html


To jsou vsechno pouze navody kde hledat a co asi hledat. To nebudu za ne vyhledavat, ne? Ty priklady by mel mit projite kazdy nez polozi dotaz.
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z Name s indexem.

Anna007
Samozrejme mi to tu chamurapi smazal, opakovat to uz nebudu, kdyz o to nestoji. On je pak na mne sprosty. Takze mu napis, jestli te to zajima.

Jinak
<input type=submit onclick=cokoliv()>
muze fungovat treba v IE tak, ze se formular vzdy odesle a je lepsi onclick smazat a presunout do
<FORM onsubmit="cokoliv(); return false;">
Str4wberry
Profil
Pete,

Tebou odkázaná pravidla pro většinu diskutujících stačí.

Ve své výtce jsem myslel toto: „Odkazuješ-li, použij skutečný odkaz, ne slovní popis.“

Je takový problém, aby ses tím začal řídit, nebo mám ztrácet čas a připisat to extra pro Tebe do pravidel?
Bubák
Profil
peta
A já myslel že pod "Skrývané nadpisy" myslíš tohle :o)
www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/skryvane-zalozky.html

Hodinky, holínky, to je jedno, oboje se natahuje.
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z INPUT s nevymazatelným textem, leč zapisovatelný

Medvídek
jakpsatweb - javascript - priklady
(pro mene chapave lidi, jako chamurapi, tohle neni odkaz, to jsou pouze slova, ktera by mu mohla pomoci; kdybych mu chtel dat odkaz misto napovedy, tak dam odkaz)

mas tam priklad na udalosti onkeydown, staci si pri teto udalosti kontrolovat this.value, zda zacina slovem guest, coz je funkce treba indexof v
jakpsatweb - javascript - objekt string
popsana. Zrejme by se to porovnavalo s nulou pres 3 lomitka ===0, -1 je stav nenalezeno, 0 az n je souradnice v textu, kde se to nachazi.
Cili, kdyz neni 0, pak das this.value='guest'+this.value
Bubák
Profil
peta
Už zase! Na www.jakpsatweb.cz není žádný příklad na událost "onkeydown".
peta
Profil
Homo sapiens by si domyslel, ze se ma podivat po prikladu podobnem, treba onkeypress? A ten tam stastnou shodou okolnosti je.

A ted dam priklad prispevku Chamurapiho, aby rec nestala:
tema
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=85 262

Chamurappi Moderátor #2 · Zasláno: 21.11.2008 10:57:57 Citovat
Reaguji na Stepanku:
„Vím, že existuje Java konzola v IE“
JavaScript a Java jsou dva naprosto odlišné jazyky, které mají akorát trochu podobnou syntaxi.

„při kliknutí na checkbox s ID="chk" se […]“
Jak zjišťuješ ono kliknutí? Voláš „prepni()“ na onclick nebo na onchange? Spolehlivější je onclick.

Pomohla by živá ukázka.

-----
to je prosim reakce na kod typu
document.getElementById("nazev_stat_fakturacni").disabled=true;
Funguje to úplně perfektně ve FF, ale v IE i v Opeře se ty selectboxy nemění.
Kde podle Stepanky se ji nemeni selectboxy.
Velmi kontruktivni prispevek, ktery problem NERESI. Dekujeme pane Moderator.

A jeste smazal ten muj!
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto v 11:30 z Ve FF to jede, ale v IE ani v Opeře ne.. proč?

Zas to chamurapi smazal, takze jeste jednou, zkus tam napsat
document.getElementById("nazev_stat_fakturacni").disabled="disabled";


stavy selectboxu jsou napsany v jakpsatweb - html - formulare - select
Zadne true/false tam neni.

A skryvani bych resil jednim velkym blokem a ne skryvat to po jednom, treba 10 polozek pod sebou :)
bohyn
Profil
peta
to je prosim reakce na kod typu...
Zase si vytrhnul kus reality, nebo si zase necet prispevek co?
Chamurappi
Profil
Reaguji na peta:
V tom svém smazaném příspěvku jsi kromě standardní vaty a zopakování mých slov psal:

> document.getElementById("nazev_stat_dodaci").disabled=false;
> zkusil bych disabled="disabled" podle jakpsatweb - html - formulare - select
> document.getElementById("chk").checked==true)
> zkusil bych checkbox="checked"
> Samozrejme pro porovnani
> "disabled"==true // ""==false
> "checked"==true // ""==false
> "disabled"===true nesedi

Koukám na stránku se <select>em a tam čtu, že disabled je bez hodnoty. Na JPW je řada příkladů ukazujících, že disabled v DOMu nabývá hodnot true a false, najdi si je. Jsou dokonce i v té tvé kopii.

Co se obdobného porovnávání checked týče, byl jsi už vyvrácen jinde. Opakuješ své bludy, nedokážeš si je obhájit, a proto ti je prostě budu mazat.
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z Zjištění zda je okno otevřené.

http://peter-mlich.wz.cz/forum/index.php?action=vthread&forum=9&topic= 305
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z zobrazení při kliku.

http://peter-mlich.wz.cz/forum/index.php?action=vthread&forum=9&topic= 306
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z Odpočet času.

http://peter-mlich.wz.cz/forum/index.php?action=vthread&forum=9&topic= 307
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z proměný výpis vce stejném okně.

http://peter-mlich.wz.cz/forum/index.php?action=vthread&forum=9&topic= 308
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z Nahodne generovanie cisel. Tohle je docela vtipné :-)

zawin
http://peter-mlich.wz.cz/forum/index.php?action=vthread&forum=9&topic= 309
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z Odkázání na skript v JS.

gardener
http://peter-mlich.wz.cz/forum/index.php?action=vthread&forum=9&topic= 310
peta
Profil
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z vlákna „smazane temata“, které bylo smazáno.

Takze, pouzil jsem odkaz a tema mi bylo smazano.
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=18&topic=8 1650&page=1#9

Takze si udelejte poradek s moderatory. :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na peta:
Porušuješ pravidla: „Jestliže odpovídáte odkazem, uveďte prosím několika slovy, kam míří.

Správně měl bys odkazovat takhle:
Viz můj návod na výrobu létajicího auta plněného vakuem.
> Můžeš použít můj revoluční postup na kompresi filmů pomocí hashe.

Připadá mi ovšem docela absurdní odkazovat na stránku s jedním či dvěma řádky, kterou jsi vyrobil jen kvůli tomu, abys na ni v jednom zdejším vlákně odkázal.

Takze si udelejte poradek s moderatory. :)
To není špatný nápad. Co si myslí ostatní moderátoři?
Str4wberry
Profil
Co si myslí ostatní moderátoři?
Já si myslím, že jestli s tím pet bude pokračovat, tak budu pro přidání „peter-mlich.wz.cz/forum“ mezi blokovaná slova této diskuse.
nightfish
Profil
Co si myslí ostatní moderátoři?
ban uživatele peta
habendorf
Profil
ban uživatele peta

Tenhle návrh je tu potřetí a já jsem potřetí proti. Ale nejsem moderátor.
« 1 2

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0