Autor Zpráva
Werewolf
Profil
Ahoj, proč je možno v kategorii PHP vidět jen padesát stránek, pokud nezměním URL? Proč nepokračuje ten "stránkovač" dál?
V kategorii PHP je totiž 639 stránek. Aspoň bych někam napsal poznámku, že témat je mnohem více nebo bych při $_GET['page'] větším než 49 schoval ten "stránkovač" a zobrazoval jen odkaz na další a předchozí stránku.

Nebo bych všechna témata, která se nevejdou na prvních 50 stránek automaticky mazal.
Chápu, by se počet témat, ve kterých se při hledání hledá, skoro třináctkrát zmenšil.
Ale možná bude potom DJPW mnohem rychlejší...

Tak, co vy na to?
fandaa
Profil
Werewolf
Smazat určitě ne. I já občas zabloudím do tématu starého třeba 2 roky, ale pro tu chvíli užitečného.

Nebo bych všechna témata, která se nevejdou na prvních 50 stránek automaticky mazal.
Prvních 50 stránek sahá tuším někdy do začátku března; automaticky to poté smazat? Ani náhodou.

Ale možná bude potom DJPW mnohem rychlejší...
Možná rychlejší, ale informativní charakter se poněkud vytratí (pokud člověk pouze nezakládá nová témata, ale umí i hledat).
Alphard
Profil
Vím o tom, ale nikde jsem to nehlásil, protože pochybuji, že by někdo stránkoval dále než na 50 stránek. Nemyslím si, že by to byl úmysl, spíš chyba diskuse.

Starší témata se určitě mazat nebudou (tím by se smazalo třeba i PHP FAQ, které s id 2111 patří k těm starším).
Chamurappi
Profil
Reaguji na Werewolfa:
Zmíněný „stránkovač“ by si zasloužil předělat ve vícero situacích. Ale asi to má hodně nízkou prioritu.

Nebo bych všechna témata, která se nevejdou na prvních 50 stránek automaticky mazal.
Docela hloupé.

by se počet témat, ve kterých se při hledání hledá, skoro třináctkrát zmenšil
Běžně se zdejším hledáním hledá jen 365 dní zpátky.

možná bude potom DJPW mnohem rychlejší
Připadá ti teď zrovna pomalá?
Někdy má server slabší chvilky, ale zatím nevíme, co je způsobuje.
Str4wberry
Profil
Reakce na Werewolfa:
Myslíš, že je to tak důležité? Málokdo se proklikne na druhou stranu, natož pak na padesátou.


Reakce na Chamurappiho:
Zmíněný ‚stránkovač‘ by si zasloužil předělat ve vícero situacích.
Například?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Str4wberryho:
Například?
U mého oblíbeného vlákna se na stránkách 9 a 10 ukazuje:
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 22 . 23 . >>

Připadá mi nelogické lámat stránky po desítkách. Když chci z desáté strany na osmou, musím přes devítku, ale devatenáctá strana je po ruce hned.

Krom toho je v řádku s čísly stránek dost místa na to, aby se tam vešlo 30 čísel, bez výpustek.
joe
Profil
Vsadím se, že tak daleko stejně nikdo klikat nebude. Aspoň si to myslím, že plno lidí projde tak maximálně do desáté stránky. Ostatní přijdou z vyhledávačů (?), ale nevím jak to je ve skutečnosti.

Co mě trápí víc než takové stránkování je spíš hledání tady na diskuzi. Je totiž daleko lepší hledat přes Google než tady, protože:

1. trvá to docela dlouho, to ale nevytýkám, protože na diskusi chodí dost lidí
2. je tam plno "duplicit" nebo jak to mám nazvat. Například si dám vyhledat "rewrite" a dostanu výsledky. A třeba teď mám na stránce 10x pod sebou odkaz na stejné téma (chápu, že to vede přesně na ten daný příspěvek), ale pokud už takhle něco dělám, stejně si nejspíš pročtu celé vlákno... a tím se tak ztrácí místo pro další odkazy, které by mohly být na jedné stránce. (Takže podle mě by to chtělo nějaký SELECT DISTINCT)
Chamurappi
Profil
Reaguji na joa:
Jak souvisí hledání s tématem? Proč si každý myslí, že do libovolného vlákna v kategorii „O této diskusi“ může psát absolutně cokoliv o této diskusi?
Máš-li nějakou připomínku, založ si prosím vlastní vlákno, nebo si alespoň zkus najít, jestli už se náhodou cca totéž neprobíralo jinde.

Je totiž daleko lepší hledat přes Google než tady
Vždyť jo. Yuhů, DoubleThink i řadoví moderátoři se již mnohokrát vyjádřili (na správných místech, samozřejmě), že by běžní diskutéři měli používat raději Google. Kdyby zdejší hledání nevyužívali moderátoři k hledání souvislostí, pravděpodobně by zaniklo. V sandboxu už to minihledátko vpravo nahoře vede na Google.

(chápu, že to vede přesně na ten daný příspěvek), ale pokud už takhle něco dělám, stejně si nejspíš pročtu celé vlákno
Většinou (párkrát denně) hledám konkrétní příspěvek, který přivolal moderátora. Hledáš-li něco ty, použij Google.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0