Autor Zpráva
Martin02
Profil
Ahoj,
prosím koukněte na mojí ještě neúplně dodělanou stránku a napište Váš názor a třeba rady na zlepšení.
www.europ-hacking.php5.cz
díky
Babemeta
Profil
Tak jestli chceš i design:
1) logo se mi barevně nehodí ke zbytku stránky
2) nápis menu není dobře čitelný, vím že je to asi naschcvál, ale nepůsobí to dobře
3) Nelíbí se mi tečky u menu ta bílá při hoveru je moc svítivá - uhodí do očí

Nejhorší je to logo. Fakt to ruší!
Martin02
Profil
no zrovna logo se mi na tom webu líbí moc, ale když to říkáš, zkusím to změnit. Jinak dík a můžete psát ještě další...
panther
Profil
Martin02:
"Nejen o hackingu" - kde tam máš co o hackingu? To, že vypíšeš IP není hacking :-)
Keeehi
Profil
Martin02:
Vím že to asi nerad uslyšíš, ale chtěl bych ti poradit, aby jsi psal o oboru tobě bližším. O té problematice toho evidentně moc nevíš. Vím že je to strašně cool téma, ale je lepší nepsat nic než blbosti. Pokud budeš třeba psát o výrobě nejrůznějších papírových draků, o jejich historii, psát zajímavé reportáže z akcí a soutěží, určitě se o tvůj web bude zajímat více lidí. Já jsem třeba na tvém webu nenašel jedinou informaci, kterou bych buď nevěděl, nebo nevymyslel. Proto pro mě nemá nemá význam tam chodit.
Draky jsem zvolil úplně náhodně. Ty si vybereš téma tobě blízké.

A teď k názoru:
- chybí ti ukončovací tag </head>
- nepoužívej tag font, ale styluj pomocí CSS
- toplist nikoho (kromě tebe) nezajímá - alespoň ho skryj, to samé s pagerankem
- Nadpis "menu" nejde přečíst. Černá na tmavé šedivé není nejlepší volba.
- "Tento web ještě není dodělaný, tak prosím omluvte drobné chyby… " - toto je ale tvůj problém, tak proč na to ještě upozorňuješ?
- "IP adresa je unikátní číslo, které identifikuje počítač na internetu." - je dost nepřesné vyjádření. Informace by si to chtělo nejdříve ověřit z více důvěryhodných zdrojů

Celkově: 2 z 10
panther
Profil
Keeehi:
když už jsi koukal do kódu, tak:
- chybí ti ukončovací tag </head>
nechybí, není povinná (stejně jako počáteční).

Měl jsi upozornit spíše na zvěrstva typu „<br><br><br><br><br><br><br><br>“, když už na něco :-)
Keeehi
Profil
panther:
To že není povinná vím, avšak mě tam chybí. ;-)
Martin02
Profil
panther:
"To, že vypíšeš IP není hacking :-)" - říkal jsem že to není vůbec dodělaný

Keeehi:
dík za názory. Většinu jsem opravil.

panther:
Když upozorňuješ na to "<br><br><br><br><br><br><br><br>", tak jak to mám předělat na něco lepšího?

Jinak moc dík za odpovědi, ale jak jsem říkal, můžete stále psát názory a kritiku k těmto stránkám.
panther
Profil
Martin02:
tak jak to mám předělat na něco lepšího?
existuje margin a padding. Pokud potřebuješ použít více jak 1 <br>, je něco špatně. Vždy.
Martin02
Profil
jj dík
javascrip
Profil *
+libí se mi jednoduchá grafika
-obsah
aduben
Profil *
heh, toto mě fakt zaujalo.
Dneska si pomalu každý průměrný člověk vyrobí web o hackingu.
Tvoje menu má pouze tři části, skoro žádné informace. Fakt jsi hacker???????
Alfi
Profil
aduben:

Dík za link, nevěřil jsem že mě dneska ještě něco rozesměje. Jo, hacking je tvrdej biznis...
Keeehi
Profil
Alfi:
Mě zase rozesmála tvoje čeština.
Martin02
Profil
No hacker nejsem a taky už sem přemejšlel, že to zrušim a udělám si web o něčem jinym :D
Krakatoa
Profil
Martin02:
Udělej si tam diskuzi, nebo prostě něco, kde se dají psát dotazy k tvému tématu.
A jelikož ji tam nemáš a jseš hacker, a pomoc nějakého takového zasvěceného potřebuju, tak mé dva dotazy napíšu sem:
1. dotaz: Hraju šachy na playok.com. Hra je hrána v java apletu tuším, chci se zeptat, jak provést, abych si mohl udělat program, se kterým bych mohl na playok.com hrát šachy. Program bych svedl udělat, ale netuším jak odchytávat jednotlivé tahy z playok.com a jak je tam posílat (z logu z wiresharku/etherealu jsem moc chytrej teda nebyl). Nevěděl bys? Neudělal bys takový návod na svých stránkách?
2. dotaz (nesouvisí s prvním): Mám dva programy, komunikace vypadá podobně jako v těch příkladech tu:
http://support.microsoft.com/kb/159298
Komunikovat pomocí TCP jakž takž bych zvládnul, ale netuším, jak udělat jednoduchý server (odpovídač = přijal by nějaké proměnné a podle nich by odeslal jiné), který bude pracovat v protokolu RPC, vím, že se to dělá asi pomocí knihovny rpcrt4.dll, ale na netu jsem nenašel žádný článek, podle kterého bych to zvládnul. Nevěděl bys? Neudělal bys takový návod na svých stránkách?
Děkuji za případnou odpověď. Popř. by stačilo nějaké nasměrování.
Maras
Profil
Ale pár mladých kluků, kteří právě dokoukali Matrix, tím možná zaujmeš :)
aduben
Profil *
Krakatoa:
No hacker nejsem a taky už sem přemejšlel, že to zrušim a udělám si web o něčem jinym :D
doporučuji, a ještě doporučuji si ho nechat někým vyrobit. To by bylo velmi kontraproduktivní, že?
aduben
Profil *
mimochodem, nemáš už aktuální banner jistého serveru na sdílení souborů......
mohlo by se zdát že nesleduješ dění na internetu.
Witiko
Profil
Co se týče těch bílých teček kolem <? - vidím zoufalou snahu odstranit pozadí. Paint.NET a Grim Color Reaper plugin je to, co hledáš.
peta
Profil
* logo nic moc, navic pri preblikavani menu ti tam ten text poskakuje a meni vysku
* barvy a grafika nic moc
* textova uprava nepromyslena
* obsah poutavost nic
* libi se mi stabilita a soumernost stranky, jako stredeni a menu (jeden z castych problemu byva pretekani a ze neni stranka na stred nebo se v okne 500x500 neda rolovat na menu) Cili layout mas dobry, ted jeste to ostatni :)
Zkus si vypracovat manual, jak udelas odstavec, jak obrazky, tabulky, odkazy, vysku radku ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0