« 1 2 »
Autor Zpráva
H.V.
Profil *
Ahoj chtěl bych znát Váš názor ohledně webu:

www.zdeweb.cz

Děkuji
Darker
Profil
Hlavní strana:

Některé věty jsou dost divné. Jako by ti to spáchal Google translate

webové stránky a odkažete odkážete mu

Pokud však hodláte hledat aktivnějí další klienty ovšem cena za každého klienta pro Vás a Vaších služeb zdvojnásobím a ztrojnásobím
Raději: „Pokud však hodláte hledat aktivněji další klienty, budete za každého dalšího odměněni dvojnásobkem, trojnásobkem a více.“

pouze barevnost těchto webu webů.“ - kroužek u slova webů chybí dost často, „ů“ je na klávesnici tam, kde středník.

O mně:
Dočetl jsem se, že ses do čech přistěhoval, tím se některé chybky vysvětlují. Ber mojí korekturu jako pomoc, ne kritiku.
Bydlím zde v Česku již trvalé trvale
kde tovřím tvořím hudbu“ - překlep
zajímat o tvorbě tvorbu
Během času, měsíců “ - opět to zlé „ů“ :)
Na každý web, kterou který“ - „web“ - jaký?, který?
mé zkušenosti již sahají na úrovní úroveň.
K tomu bych dodal, že validita je dost irelevantní. Udělá dojem jen na lidi, co tomu nerozumí. Proč je například ke každému skriptu potřeba psát type=text/javascript...?

V dnešní době pracuji s těmito programovacími jazyky úplně normálně
Raději: „Dnes již bez potíží ovládám tyto programovací jazyky:

Pokud mi něco schází rád se přiučím od profíkuprofíků“ -zas „ů“.
Design pěkný, až na tu růžovou. Tvoje fotka v "O mně" moc seriózně nevypadá, ale to je tvoje věc.
Vadí mi ten pás referencí co se posouvá sám od sebe, ale to je subjektivní. Nemám rád když se hýbe něco, co není potřeba.
Lupa
Profil
Na hlavnej stránke kliknem v spodnej časti webu na "Kontakt", ale nezobrazil sa - zlá adresa.

// edit ==> Tak isto všeobecné podmienky
Lupa
Profil
No neviem

3 chyby a 38 varování. - Validátor

Je to profesionálne?
panther
Profil
Lupa:
Je to profesionálne?
není na tom nic neprofesionálního. Na validitě přeci, jak všichni víme, vůbec nezáleží.

H.V.:
v ceníku mě zaujala u „Pokročilé prezentace“ věta „Pokročilé weby jsou pro lidi, kteří hledají kvalitu.“. Znamená to, že „Jednoduchá“ a „Střední“ prezentace jsou nekvalitní, odfláknuté, nebo něco podobného? Pokud ano, tak je to smutné. Pokud ne, doporučuji přeformulovat.
Lupa
Profil
panther:
To viem aj ja a aj súhlasím. Ale tvorca web stránok a primitívne chyby ako lomítka a pod.
Konkrétne som myslel na to. to je základ
Darker
Profil
Modérný design a obsah stránek
Realizace obsahu Vaších stránek dle moderních standardů
Dobrý přehled a orientace pro návštěvníky Vaších stránek

Proč je to najednou slovensky?

„Vytvořím pro Vás jaký koliv jakýkoliv “

Edit: Přidal jsem vodorovnou čáru, aby byl příspěvek přehledný.
pcmanik
Profil
1. Trocha vtipne, ze ponukate tvorbu profesionalnych webov a pritom mate Jquery 1.2.6. to je asi nejaky vtip? A potom ked ho uz mate na webe, preco pouzivate aj "cisty" javascript v subore popup.js

2. Ale toto ma najviac dostalo, neda sa mi na tom nezasmiat :D :D

(function($) {	$(function() { 	$("#scroller").simplyScroll({autoMode: 'loop'});});})(jQuery);


3. Takuto znacku som teda este nevidel, a to som uz videl vselijake hatlapatlaniny <meta name="googlebot" content="NOODP" />

4. Naco je toto dobre? Alebo som az taky sprosty webdesigner :D
<meta http-equiv="content-script-type" content="text/javascript"/>
<meta http-equiv="content-style-type" content="text/css"/>
<meta name="resource-type" content="document"/>

5. Co toto <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> hlada na zaciatku dokumentu?
H.V.
Profil *
Darker: Děkuji za opravy chyb, v češtině dělají chyby i samotné Češi (moji spolužáci ze střední) aniž bych to nedělal já =D

Lupa: Neznám nikoho (z běžných návštěvníku) kdo by hned používal footer odkazy. Na pravidlech ještě pracuji proto tam přidám do footer společně s ostatníma odkazy, které ted dočasně nejsou podstatné.

Jinak ohledně validity, nevím sice jak se ti to povedlo, ale zde mi to hlásí OK: http://seo-servis.cz/source-zdrojovy-kod/5293031 a veškeré funkce a vliditu jsem zkontroloval také tam

Darker: Proč je to najednou slovensky?

„Vytvořím pro Vás jaký koliv jakýkoliv “


Nevěděl jsme že jedno špatné slovo působí slovensky.

pcmanik:
2. Ale toto ma najviac dostalo, neda sa mi na tom nezasmiat :D :D
>
(function($) { $(function() { $("#scroller").simplyScroll({autoMode: 'loop'});});})(jQuery);


Lidé nehledí na nějaký kod a vůbec je uplně jedno jakým způsobem je to napsané, duležité je funkce toho kodu a obsah stránek.
panther
Profil
H.V.:
ohledně validity, nevím sice jak se ti to povedlo, ale zde mi to hlásí OK
použil validátor, který pozná XHTML od HTML, které si na XHTML hraje (tvůj případ).

Neznám nikoho (z běžných návštěvníku) kdo by hned používal footer odkazy.
pokud odkaz na webu je, není důvod ho nepoužít. Pokud nemáš připravené obsahy, odkaz hoď do komentáře.

Lidé nehledí na nějaký kod a vůbec je uplně jedno jakým způsobem je to napsané
tohle je věc, kterou by profesionál neměl říkat. Je to, jako by doktor řekl: je jedno, jakým způsobem provedu tu operaci, hlavní je, že to pacient nějak přežije.
H.V.
Profil *
panther:
tohle je věc, kterou by profesionál neměl říkat. Je to, jako by doktor řekl: je jedno, jakým způsobem provedu tu operaci, hlavní je, že to pacient nějak přežije.
Takhlenc bych to zas nesrovnával, dejme tomu že sež obyčejný návštěvník, nebo zákazník. Co tě bude zajímat? Obsah webu, ceník a ukázky tvoreb? Nebo se budeš vrtat v kodech JS a Jquery co a jak to funguje a jestli to mám správně napsané? A když stránka běží normálně, proč by ti to mělo vubec napadnout jestli ten script mám správně napsané nebo ne?
pcmanik
Profil
H.V.:
To su ale zakladne programatorske chybicky, teba to trapit nemusi, ale takychto preslapov urobis viac a hned sa znizuje vykonnost stranky, nezabudaj, ze starsie prehliadace maju pomaly javascript, a ty zbytocne viac krat volas metody jquery. A co sa tyka samotnej verzie jQuery, k tomu by sa dalo dat zase prirovnanie: Preco by ti doktor daval roboticku ruku, ked ti moze dat plastovu? Proste jQuery sa posunulo o kus v pred, a ich kod sa rapidne zrychlil a vylepsil, nehovor mi ze je pre teba problem stiahnut novsiu verziu.

Ty si si tu dal zhodnotit web, k tomu hodnoteniu nepatri len design ale aj samotne kodovanie.
Websluzby
Profil
pcmanik:
3. Takuto znacku som teda este nevidel, a to som uz videl vselijake hatlapatlaniny <meta name="googlebot" content="NOODP" />

= aby sa vo výsledkoch vyhľadávania nezobrazoval description z ODP / www.dmoz.org bližšie na stránke:

www.globinch.com/2010/05/09/how-to-use-meta-tag-content-noodp-nodp-and-noydir-and-their-seo-significance/
pcmanik
Profil
Websluzby:
A myslis ze sa to ma pouzivat? podla mna nie. Na SEO maju prave velky vyznam odkazy z dmoz-u.
margin
Profil *
pcmanik:
3. Jak zabránit vyhledávačům v tom, aby ve výsledcích vyhledávání zobrazovaly u vašich stránek data z projektu DMOZ
Otázkou je, zda se zabývat něčím, jako je DMOZ.

4. Naco je toto dobre?
http://www.w3.org/TR/html401/present/styles.html#h-14.2.1
http://www.w3.org/TR/html401/interact/scripts.html#h-18.2.2
Pokec třeba tady: http://validator.webylon.info/check?uri=save:74A6F5918E7243C6DCB502D403936399&ss=1

5. Má to být na začátku a je to součástí hry na XHTML.
"XHTML dokument by také měl obsahovat XML deklarace určující kódování a verzi XML. Avšak není to nutnost, pokud píšete v UTF nebo určujete kódování například http hlavičkou."
zdroj: http://atd.havrlant.net/jak-na-dokonale-xhtml

Odpovědi měl dát H.V., ale mám dojem, že neví, která bije, pro mladší, neví, o co go.

H.V.:
Představ si, že si obyčejný návštěvník objedná u tebe web. V kódu webu se někteří budou šťourat tvé dílo při komunikaci se tvým zákazníkem označí za výtvor patlala.
pcmanik
Profil
margin:
4. Dakujem za poucenie.
5. XHTML nepouzivam, tak preto ma to prekvapilo
panther
Profil
pcmanik:
5. XHTML nepouzivam, tak preto ma to prekvapilo
to nepoužív na tvorbu stránek téměř nikdo. Minimálně ne ten, komu vadí, že XHTML není podporováno Explorerem.
jenikkozak
Profil
H.V.:
- Hover efekt u menu mi nesedí ke zbytku vzhledu webu.
Kontakt:
- Poptávkový formulář by mohl být lépe zasazen do zbytku webu.
- Nevím, co je to Typ webu, krom toho, že je to povinná položka formuláře
- „Jméno: Vahan (zaměstnanec)“ Zajímavé příjmení, nebo křestní jméno?
Texty mne na stránkách nebavilo číst, protože jsou opravdu plné chyb, ale líbí se mi, že jich tam je dostatek. Takové čtení na dlouhé zimní večery. :-)
- „Dnes již bez potíží ovládám tyto programovací jazyky: CSS, HTML, XHTML, XML, PHP, Jquery, Java script.“ Souhrou náhod ani jeden z vyjmenovaných jazyků není programovací.

- „SEO analýza, vyditelnost Vaších stránek ve vyhledávačích“ Pomocí SEOServisu? Dík.
Texty:
- Nevím, jaká je tvá mateřština, ale na češtinu používáš zbytečně moc velkých písmen na začátcích slov.
- „Napište o Vaších přestavách a o ceně Vašeho webu“ Místo Vašího by by bylo lépe použít „svého“.
- Najdi si někoho, kdo ti opraví texty, létá ti tam interpunkce, měkká a tvrdá „i“, rozdíly mezi čárkou a kroužkem nad „u“, mezery mezi slovy (nic na víc), velká písmena, dlouhé a krátké samohlásky...

Zajímavý název topiku. :D
H.V.
Profil *
jenikkozak:

Na velká písmena jsem zvyklí z obchodní korespondence, ale v tomto případě je pravda, že do běžného textu velká písmena nepatří, pokusím se pak celý textový obsah opravit. O tvé nabídce pozdějí popřemyšlím bude-li to za potřebí, ale předem děkují.

margin:
Odpovědi měl dát H.V., ale mám dojem, že neví, která bije, pro mladší, neví, o co go.
Kdybych nic nevěděl, tak bych tenhle web nezaložil. Ohledně html a xhtml si to ještě pořádně nastudují
jak říká:
panther:
to nepoužív na tvorbu stránek téměř nikdo. Minimálně ne ten, komu vadí, že XHTML není podporováno Explorerem.
to mě taky dost překvapilo, takže nevím jakou hlavičku si na web mám dávat. Proto jsem zde psál a požádal o Vaše názory. Vaše názory neberu jako kritiku, ale jako poučení a moje následující otázky zní:

1) Co mám použít pro moderní obsah webu a kódování - HTML, nebo XHTML ?
2) Má smysl změnit Jquery a zkontrolovat jejich funkce, v případě v tom něco měnit?
3) Jaké chyby na těch stránkách kromě textových a těchto drobnosti ještě vidíte?
pcmanik
Profil
1. Pouzivaj HTML, XHTML je len taka patlanina, ako panther povedal to nikto nepouziva.
2. Menit jQuery netreba, ale je ho potreba aktualizovat + opravit chyby vo funkciach, ktore si uz napisal.
3. To uz napisu druhy :)
panther
Profil
H.V.:
1) HTML, které používají téměř všichni - nehledě na Docytype, XML deklaraci na začátku dokumentu či lomítka na konci nepárových tagů
3)
- web bez obrázků je nečtitelný
- webu chybí tiskový styl
- v kódu je spousta zbytečností - hlvaně zbytečných divů kolem všeho, mnoho přemnožených tříd tam, kde lze zaměřit kontextem
- zadávání velikosti v PX, dokonce na půlpixely... od zápisu font-size:35.5px; si slibuješ co?
- v IE6 není web vycentrován, proč?
- v IE vidím po odeslání ofrmuláře tento text: „Nezadali jste váš e-mail, vrat'te se a zkuste to prosĂ­m znova.“, aneb špatné kódování... resp. nenastavené žádné. Navíc, ta bílá stránka do designu moc nepasuje.

atd., atd.
Zkrátka takový základ, který bych u člověka, který o sobě tvrdí „Jednoduše, Nejlevnějí, Nejrychlejí a profesionálně“ očekával.
jen se pro jistotu zeptám, „Tvorba v jazycích PHP, HTML, XHTML, Javascripty, Jquery a další...“ - jQuery je nějaký nový jazyk?

Do profesionální práce tomu ještě mnoho chybí. Nejprve bych se učil, pak služby nabízel.
H.V.
Profil *
panther:
Do profesionální práce tomu ještě mnoho chybí. Nejprve bych se učil, pak služby nabízel.

Tahle věta se mi nelíbí, nepsal jsem pro machrování to slovo, ale pro přilákaní zákazníku.
Podívej se třeba na tyhle stránky:

http://www.dburnsdesign.com/

maji v hlavičce uvedeno jako Professional a přitom nemají tam nic, co bych nezvládal.

Jinak dik za ty malé drobnosti pod číslem 3)
pcmanik
Profil
H.V.:
Ovladas Flash?
Darker
Profil
H.V.:
v češtině dělají chyby i samotné samotní Češi (moji spolužáci ze střední) aniž bych to nedělal já
Bezpochyby. Já mám průměrnou známku z diktátů a pravopisných cvičení 4.6.
Nicméně chyby v textu jsou narozdíl od opakovaně volaných funkcí, kterých si uživatel všimne až nepřímo, díky lagům, pravopis je věc, kterou zákazník vidí na první pohled. A ne každý si přečte, že se narozdíl od něj češtinu neučíš odmalička, a přičte ti to na vrub, ač neprávem.

Nevěděl jsme jsem že jedno špatné slovo působí slovensky.
Špatně jsi to pochopil, poznámka v [#7] se vztahovala k citaci nad ní. To pod tím byla jen drobná korektura.
bum
Profil *
Ach ta čeština!
Pokud nabízíš tvorbu webových stránek v češtině, tak čeština na Tvém vlastním webu prostě musí být v pořádku. Jinak je to pustý amatérismus.
Zákazníka nezajímá, z jakého důvodu v pořádku není, a prostě odejde. Mě odradilo už prvních pár řádků.
Pokud to sám nezvládáš, nezbývá než si to objednat jako službu.
Nedá se nic dělat, kvalitní webdesign je komplexní disciplína a kromě znalosti kódů, technologií a fičur k ní dobrá čeština prostě patří.
H.V.
Profil *
Předělal jsem stránky úplně do jiné verze a tak bych Vás chtěl poprosit a požádat o znovu ohodnocení těchto stránek: www.zdeweb.cz

děkuji
pcmanik
Profil
1. Myslel si na prehliadace, ktore nepodporuju HTML 5?
2. Zbytocnost <meta name="robots" content="index, follow">
3. Stara verzia jQuery
4. Myslim ze link vo footery na validator je na webe zbytocny
H.V.
Profil *
pcmanik:

1. Na IE 8, Mozilla Firefox i Opeře stránky fungují normálně, na starší prohlížeče, kde se jedná jen o IE 6 -7 dnes málo kdo používá a nemyslím si, že by uživateli používající tyto staré prohlížeče ještě dodnes, nedonutilo stáhnout a nainstalovat novější prohlížeče, jelikož na internteu málo které stránky jsou přizpůsobeny ke starším prohlížečum IE 6 - IE 7 a tak uživatel si jistě všimne těchto internetových vad a myslím si, že spousta jich už dávno přešli na novější prohlížeče.


2. Nevidím v tom zbytečnost, je to lepší umožnění robotu pro zaindexování stránek - snadnější cesta a přístup ke stránkám.

3. Jquery skoro každý měsíc vydává novější verzi, kdybych se tím řídil, musel bych pokaždé předělávat stránky a to úplně zbytečně, když fuknci bude plnit stejně.

4. Validator na stránky - reklama na kvalitu stránek, má to souvislost i s vyhledávači.

Ale jinak dik za názor ;-)
shaggy
Profil
H.V.:
1. nemyslím si, že IE7 už nikto nepoužíva. Ale tým sa netráp, nechápem, čo tým pcmanik chcel povedať, pokiaľ viem, tak žiadny prehliadač nemá problém s html stránkami (to už by asi nebol prehliadač na web). Alebo sa niečo zmenilo? Možno nám to vysvetlí.
2. a ty ponúkaš aj SEO?
3. no, tá tvoja verzia nebola zas vydaná až tak nedávno... ale opäť je to jedno.
4. odkaz na cudziu stránku je reklama na kvalitu? Opäť som sa niečo naučil. A súvisí to s vyhľadávačmi? Si si vážne istý, že tú ponuku SEO služieb nemáš na tvojich stránkach omylom?
pcmanik
Profil
H.V.:
1. Si slabo informovany, pouziva ich este relativne velke mnozstvo uzivatelov. A prave ty co ich pouzivaju ich urcite menit nebudu, ved by to urobili uz skorej. IE 8 si tiez neporadi s HTML 5 pokial viem.
2. Je to zbytocnost, ty len povolujes, to co je implicitne povolene, teda im nic neusnadnujes ani nepovolujes, len si pridavas zbytocny kod.
3. To ako casto vydavaju nieje podstatne, a ak musis tie stranky prerabat, tak je to tvoja chyba. Ziadne problemy so vzajomnou kompaktibilitou urcite niesu, totizto oni odtial nic nemazu, len pridavaju, zrychluju a opravuju.
4. Aky suvis s vyhladavacmi prosimta? Ich nezaujima, ci odkazujes na validator.
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0