« 1 2 3 »
Autor Zpráva
Caterina
Profil
Tak se podívejte sem. Je to General site, mám tam ještě galerii a pár dalších věcí, ale na téhle asi pracuju nejvíce. Chtěla bych vědět, co je tam špatně nebo co je nesmyslně. Nebo tak ...:-)
Díky
Mistr
Profil
Caterina
(1) Obrovské logo.
(2) Proč je menu anglicky?
(3) O čem že web je?
(4) Celkově mi to přijde jakési neurovnané, nekonzistentní.
(5) Co je to za nápis Oblýbená Hláška?
(6) 23.Srpna 2007 - měsíc se píše s malým počátečním písmenem.
tozi
Profil
Caterina
Súhlasím z Mistr-om
1. hlavička je fakt gigantická,keď som si už myslel že je koniec grafiky ono to pokračovalo ešte ďalej dole
2. chýba mi tam nejaký hover na menu
3. ten hover u bannerov daj preč,keď už tam chceš mať border tak ho daj okolo celého a nech sa mení farba rámiku
4. neviem ale tá zelená aj keď je vybratá z obrázku mi tam nesedí ako pozadie,keď tam chceš mať tú zelenú tak skús iný odtieň,lebo z písmom to nekontrastuje a musím namáhať oči (možno už stárnem) :)

Dávam tomu 1/10,mne sa páčia viac simply návrhy. Ale možno keď všetko poodstranuješ čo tu bolo namietnuté alebo ešte bude.Tak to bude vyzerať oki.
Taps
Profil
Caterina
Já bych celý web vystředil
Caterina
Profil
To Mistr:
Díky. Pokusím se s tím něco udělat:-)

PS:Ta stránka je o seriálech. Původně to bylo napsané v hlavičce ...

(1) Obrovské logo.
-od začátku je zvětšuju, ani nevím proč a teď už jsem na velikosti tapety na plochu. Pravda však je, že když jsem dělala úplně první, tak třeba velikost jsem nikde nenašla - jako hlavní logo-obrázek by měl být od-do:-)
(2) Proč je menu anglicky?
-sorry, ale je to proto, že se mi to líbí, mohla bych ho udělat dvojjazyčně?!?:-)
(3) O čem že web je?
doplněno - sice jen jednou větou, ale příště se polepším:-)
(4) Celkově mi to přijde jakési neurovnané, nekonzistentní.
-jo, změnila jsem tři sloupce - dva postranní a jeden hlavní na dva a mělo mi dojít, že se mi to tam nevejde. To bohužel změním, až budu měnit podobu, měním ji každý měsíc ... takže brzy:-)
(5) Co je to za nápis Oblýbená Hláška?
-to ještě sama nevím:-), nelíbilo se mi tam to prázdné místo, pokusím se s tím něco vymyslet
(6) 23.Srpna 2007 - měsíc se píše s malým počátečním písmenem.
-opraveno - omlouvám se mám tendence nechávat první písmena všech slov v nadpise velká:-)
Caterina
Profil
To Tozi:
2. chýba mi tam nejaký hover na menu

Omlouvám se, ale jak dát hover do klikací mapy? To menu je součástí obrázku - loga. Ono celé je to obrázek a zbytek je tam pouze napozicován.
Caterina
Profil
To Taps:
Jak vystředil?
Railbot
Profil
Caterina
Vycentroval...teda dal na prostředek...
Caterina
Profil
To Railbot:
To jo a u jak velké obrazovky? Pravý sloupec, aby bylo v obázku musí mít i s obrázkem pevnou pozici, takže ... jak?
Flip
Profil
Caterina
u všech obrazovek ;)

obal to do velkého divu, tomu dej margin: 0 auto; a obecně body dej text-align:center; ;)
Caterina
Profil
To Flip:
OK:-) - Díky, já právě nevěděla jak na to:-)
Caterina
Profil
PLS:

Nikdo se nevyjádřil ke kódu - ten je v pohodě?
Jako u většiny věcí, nejprve se snažím vylepšovat vnitřek - vnější obal se dá nakonec vždycky nějak doladit:-)
minsky
Profil
ahaa uz to vidim, ty mas cely web jako jeden velky obrazek? http://www.immortal-heart.com/sevenlay.jpg
ajajajaj to se asi libit nebude, nehlede na velikost (350kB), se divim ze si toho jeste nikdo nevsiml, takhle se stranky nedelaji, neni to tak dlouho co u nekoho za takovy vytvor "zprasili" nasi rcenzenti :) fotka arese a xeny je opravdu moc velka mam tozliseni 1280x1024 a vidim jen fotku, menu a uvodni slovo :) jinak by to chtelo nejak zduraznit zamereni webu, pro nezasvecene resp nahodne navstevniky to asi bude dilema :) jinak fajn
tozi
Profil
Caterina
Všimol som si že to je mapa,ale o nej som nepísal ale o hover efekte na menu.Veď sa to dá spraviť aj bez mapy nie?Zbytočné data na vyše,príliš komplikovaná technika a naviac zastaralá.
Caterina
Profil
To Tozi:
Jo tak takhle jo, já myslela, že to myslíš v tomhle - sorry:-)
Caterina
Profil
To minsky:
To jo:-)
problém je, že je to neskutečně jednoduché a hlavně spoustu věcí jinak než tím, že to nakreslíš neuděláš. Ale vím, že je to velké. Není problém to zredukovat. Spíš jsem na tom obrázku včera dělala nějakou tu hodinku a byla jsem grogy. Většinou se vejdu do 150kB. A hlavně původně jsem měla jenom ten hlavní obrázek nahoře - u prvních 4 verzích, ale ten kód pak, každá čára, změna barvy každého políčka, ... ten kód byl tak 3x tak dlouhej a byla tam spousta chyb, lépe něco najdu v několika řádcích než když píšu knihu:-) Ale chápu, že tohle asi není ideální. Ale musím podotknout, že když jsem si vypla zobrazování obrázků bylo to tragické:-)
Railbot
Profil
Většinou se vejdu do 150kB.
To je hodně, hodně moc pro web.
Caterina
Profil
A kolik by to mělo mít?
velikost je 920x2000 obr.bodů - musela bych zkusit na kolik se to dá zmenšit ... ?!? no určitě mi to bude vrtat hlavou:-)
minsky
Profil
hih to ja nevim, ja mam web okolo 70 kB z toho ma pres 50 ten flash :D

každá čára, změna barvy každého políčka
no tak presne o tom je webdesign, tobe by stacilo snad jen udelat to logo a nejake ty oble rohy a paticku jako img, a zbytek se da nakodovat..

ten kód byl tak 3x tak dlouhej a byla tam spousta chyb, lépe něco najdu v několika řádcích než když píšu knihu:-)

no jak sem koukal tak v kodu nemaz zadnou strukturu odsazeni a tak, to je jasne ze se v tom pak ani ty nevyznas, kde co zacina a kde konci a kde hledat to co chces upravit, zkus pouzivat komentare, usnadni ti to praci ;)
jinak chvalim teda ten vytvorenej obrazek..
Caterina
Profil
To minsky:
Díky. obrázek dal zabrat:-) Ale tak léčím se z chřipky a co má člověk doma dělat:-) je pravda, že na to mám normálně strašně málo času a takhle to pak dopadá:-)

Ale díky moc, pokusím se řídit se vašimi radami a doufám, že to nezbabrám ještě víc než to je:-)
aisukriimu
Profil
Neviem ci to uz niekto spominal, ale text by som zarovnala nalavo. :)
Caterina
Profil
To aisukriimu:
Hotovo:-)
minsky
Profil
ve ffoxu je ta spodni anketa z vrchu prekryvana textem "*** Anketa *** " a na spodni casti naopak zase anketa prekryva text pod ni (oblibena hlaska...) omg koukam s tvrdym Y :D
Caterina
Profil
Já vím, už jsem to viděla - budu to muset předělat, al akorát jsem dovařila večeři. Takže snad za chvíli:-)

Hrubka již dávno změněna, pouze jsem nenahrála na net:-))
minsky
Profil
heh ted sem to teprva vic prolizel a kouka se ze v kazde zalozce (strance) mas jiny styl hover nad odkazy, udelej nejaky jednotny, a na strnace graphic dokonce pri najeti mysi nad odkaz onen dotycny zmizi :-O
a este pripominecka mensi na vsech strankach mimo uvodni mas jen kratke texty (odkazy) a i presto ze nijak nepresahuji, zobrazuji se horizontalni i vertikalni posubniky stranky.. (ffox)
jo a nemusis menit barvu jiz navstivenych odkazu (visited links color)
jinak preju dobrou chut k veceri :)
Caterina
Profil
Ty mizející odkazy jsem nepochopila, jinak by mělo být vše opraveno. Co se týká ankety - stížnosti směřujte na blueboard:-) Přestože jsem si ji od nich nechala přepočítat, musela jsem aby to fungovalo v Mozille přidat ještě 10 na výšku - nevím, co to tam mají za systém:-(
Jo ty posuvníky taky nechápu, všechny stránky co se zobrazují v iframu mají nastavenou stejnou výšku i šířku?!?

PS: Díky, jedla jsem po dvou dnech - no jo jsem líná si uvařit:-)
Caterina
Profil
Jinak jak se znázorňují ty dva posuvníky, dělá to vždy, pokud se objeví posuvníky. Dokud se to tam vejde tak OK, ale jakmile je potřeba dostat se dolu, objeví se oba ... nechápu, kde je chyba. problém je, že se všechno co je delší špatně čte, protože to pak zasahuje do strany ... Nevím?!?
minsky
Profil
<div id="navigation" style="position:absolute; top:690px; left: 36px; width: 250px;">
<iframe src="home.htm" name="home" frameborder="0" width="580" height="850" noresize></iframe>
</div>

tento kod stranky home.html nahrad timto...

<div id="navigation" style="position: absolute; top: 690px; left: 36px; width: 600px; height: 900px;">
<iframe src="home_soubory/home.htm" name="home" frameborder="0" height="100%" width="100%"></iframe>
</div>

odstranis tim ty posuvniky samozrejme za predpokladu ze v tech vnorenych strankach nebude nic dlouheho.. ;)
Caterina
Profil
Jo zobrazila se mi moc pěkná prázdná stránka, někde je chyba...
Caterina
Profil
Jo už jsem na to přišla:-)
<div id="navigation" style="position: absolute; top: 690px; left: 36px; width: 580px; height: 900px;">
<iframe src="home.htm" name="home" frameborder="0" height="100%" width="100%"></iframe>
</div>
« 1 2 3 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0