Autor Zpráva
Scumo
Profil *
Ahoj, muzete me zhodnotit moji novou webovku, je to hotova verze, jen nema funkcni odkazy.

Keramika Scuma
mantisa
Profil
15letý se píše...

a kód a grafiku jistě ohodnotí jiní :-)
Scumo
Profil *
:-D Jasne, dikes
Vladosik
Profil
Scumo
Je Ti 15 let a tomu to asi tak odpovídá. Tobě to dobře poslouží.

Pokud to chceš slyšet natvrdo, tak je to opravdu strašné:-) Ale ne nejhorší;-) Je vidět, že něco málo umíš. Moje první stránka byla horší:-)
Scumo
Profil *
:-/ co je na tom strašne? DESIGN (pokud to tak nazivas?) nebo kod????

Sakra, co udelam me kazdej zbuzeruje, nic neni OK... :-(((
machu
Profil
:D ty jo tak to tu dlouho nebylo Vertigo4 co na to říkáš ?
Scumo
Profil *
machu

Nehcces napsat co se ti natom libi/nelibi??
Vladosik
Profil
Scumo
Samozřejmě ta grafika je špatná, věřím, že to sám víš.

Jinak kód by také mohl být čistší.

Myslím, že když se koukneš na některé stránky co si tu nechávají hodnotit ostatní, uvidíš ten rozdíl (tím neříkám, že všechny ostatní jsou dokonalé nebo lepší).
machu
Profil
no ja radsi nic nerikam. Kombinace wordu a malovaní fakt ne. To menu fakt ne. Beru to jako první práce i já tak začínál akorat jsem měl zelene pozadí :D
Scumo
Profil *
Hm... Vladosik, me sa ten design zamlouva, proste mam jinej nazpr na urcitej design atd. ale co s tim?
A co kod, ja se v nem vyznam, jinak, myslis CSS nebo HTML?
Scumo
Profil *
machu

Vim ze obrazky z malovani + word jsou strasne, mam PCcko s 100GB grafickych programu v opravne a jedu na strem pc s 98 SE a jedine co jede je WORD, MALOVANI a PSPad jo, a internet :-D
Vladosik
Profil
Scumo
Když Ti da grafika stačí, tak v pořádku. Já Ti jen řekl pohled zvenčí.

Kód - No jak jsem řekl, prostě čistší.
1) Co má být třeba tohle? - <p><h1>O mně</h1></p>
2) Nebo tohle? - <div class=menuspodni><a href="index.html"><img src="o_mne.bmp" alt="O mně"></a>
machu
Profil
:D zajimave ja jedu na notesu OS Windowns Vista a programy mi zabíraji mas 1/2 GB
Ghosting
Profil
1. Obrázky jako odkaz ukládej do gif-u. Obrázky ve formátu *.BMP se na web nedávají. (Alespoň na ty slušnější)
2. Kód nic moc. Zápisy třídy a id u div-ů dávej do uvozovek. <div class=obsah> >> <div class="obsah">

Graficky taky nic moc, ale na to že tije 15 let dobrý. Chvalím použití css layoutu i když není zrovna dokonalý.
Stále mnoho lidí dělá stránky přes tabulkový layout, což není ideální, myslím si že máš naučený dobrý základ.
Mé první stránky vyplodil program MS Publisher 2003, a vypadali o hodně hůř a to mi bylo 17, takže klobouk dolů.

Edit: Vladosik byl rychlejsi.
machu
Profil
:D dost mě to pobavilo co chceš prodavat když je ti 15 ??? To mas už jako živnotenský ? :D
Ghosting
Profil
machu
No tak klid. Já tam nevidím nic o tom, že chce živit designem.
Vladosik
Profil
Ghosting
Chce prodávat tu keramiku (edit: jak to tak vypadá), i na to musí mít samozřejmě oprávnění;-)
Ghosting
Profil
Jo tak. Však proto studuje ne?
Vladosik
Profil
Ghosting
V jeho věku bude studovat ještě dlouho:-)
Adam Zábranský
Profil
me sa ten design zamlouva, proste mam jinej nazpr na urcitej design atd.
jo jo, tohle jsem říkal i já asi před půl rokem (nebo jsem si to spíš jen myslel), ale když jsem se na to kouknul po pár měsicích, uviděl jsem jaká to byla hrůza :) ale jestli to je tvoje první stránka, tak já jsem měl o dost horší :)
Scumo
Profil *
Pro všechny

Moje prvni stranka byla tez v publisheru 2003 (ps2game.euweb.cz) a je to hnus, od te doby sem zacal delat www jen pres html a css v PSPadu...

Keramiku muzu prodavat napr. na aukro.cz bez zivnostnaku (jiz jsem prodal jeden vyrobek za 300kc)

Obrazky mam zamerne v .bmp proto ze ty obrazky co lezouv z w98 v jpg, gif a pod jsou hrozne (az me prijde pc tak to opravim)

Omlouvam se za nepresnost, mam mraky grafickejch programu jak origo tak free i ilegal... a do tech 100GB me zpada i grafika a navrhy webu a pod.

Vladosik

1) Co má být třeba tohle? - <p><h1>O mně</h1></p>
2) Nebo tohle? - <div class=menuspodni><a href="index.html"><img src="o_mne.bmp" alt="O mně"></a>

1) To sem jen neco skousel a jak koukam tak jsem to neoddelal (moje chyba)
2) Netusim co je na tom spatneho, sem si udelal div spodniho menu a co?
Ghosting
Profil
2) Netusim co je na tom spatneho, sem si udelal div spodniho menu a co?
chybi uvozovky ...class="menuspodni">...
Scumo
Profil *
Ghosting

Ahah.... no, stejne to facha...
Vladosik
Profil
2) Nebo tohle? - <div class=menuspodni><a href="index.html"><img src="o_mne.bmp" alt="O mně"></a>
2) Netusim co je na tom spatneho, sem si udelal div spodniho menu a co?
Za prvé ty uvozovky. Za druhé jsem psal o čistším kódu. Obrázek by měl být definován v CSS ne vložen do odkazu přes img. Za druhé udělat to přes seznam.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0