Autor Zpráva
Viktor Hanáček
Profil
Zdravím, ohodnoťte mi prosím mé osobní stránky www.viktorhanacek.cz. Jen bych rád řekl předem, že vše je psáno ručně v poznámkovém bloku a že web nefrčí na žádném CMS a taky, že validitu stránek neberu, podle mě to je jen ztráta času, kdo z návštěvníků hledí na to, zda web je validní nebo ne. Je to věc názoru. Pěkný den přeji a předem dík :)
vydrus
Profil
Viktor Hanáček
Pěkně udělané, jen by to chtělo něčím zvýraznit logo napravo nahoře, třeba tmavočervenou.

Co bych vytkl:

1. Nemáš nastavený font.
2. Ve vytvořených webech máš obrázky webů i s oknem prohlížeče. Vypadá to lamácky, vlášť s Explodérem 6.
panther
Profil
Viktor Hanáček
HTML
- nepoužívej <center>, nahraď ho pomocí CSS
- tabulko-div-ný layout - nechceš se rozhodnout, co chceš používat?
- na celých stránkách jsem napočítal jen 4 HTML tagy - div, a, p, img .. a center. HTML jich má docela dost, nechtěl bys je také používat?
- &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; - mmmm
- Úvodem... - tohle jako hlavní nadpis stránky? to je trochu smutné..
- nějak se ti nezobrazuje poslední práce
- obrázky bez komentáře - odrážky nemáš na středu, nevypadá to hezky a myslím, že to nebyl účel

CSS
- nikde nemáš jednotky! čeho je width 600? Jablek, hrušek, mm nebo km?
- nevím, proč kombinuješ hexadecimální zápisy se zápisy jmenými
- background-image: url(data/tap.png); background-repeat: repeat-y; background-position: center; - sdružený zápis background: url(data/tap.png) center repeat-y; vypadá přehledněji
- font: 10px - nezadávej velikost písma v px

chtělo by to trochu zapracovat na grafice..
vydrus
Profil
- font: 10px - nezadávej velikost písma v px
OT: můžu se zeptat, proč?
panther
Profil
vydrus
OT: můžu se zeptat, proč?
můžeš :o)
v IE6 se takové písmo nedá zvětšit
Manq
Profil
vydrus
Nejde potom zvětšit písmo v IE6 a starších.
vydrus
Profil
"v IE6 se takové písmo nedá zvětšit"

Ó, to jsme ale chudáci :) Jsem myslel něco důležitějšího :D
Viktor Hanáček
Profil
Oká oká děkuji, zítra se s tím pohraju a doladím :)
panther
Profil
vydrus
v současné době používá šestkový explorer ještě poměrně nezanedbatelné procento uživatelů
Nox
Profil
http://toplist.cz/global.html

pořád nějakých 16-38% ... ne že by mě to těšilo, budu rád až bude pod drnem, ale do té doby...
panther
Profil
Nox
spíše je to v té horní části tebou uváděného rozmezí. Kdyby už to byla jen ta šestina, to by byla paráda ;o)
Danburger
Profil
ty pruhované příspěvky se mi neůlíbí, nechal bych to jedno barevné a hover je taky takový zvláštní, nechal bych asi jenom podrtžení nebo ta šipka zčernění
Chuck
Profil
v dnešní době už má většina lidí barevný monitor
Viktor Hanáček
Profil
:-D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0