Autor Zpráva
ptacek
Profil *
Zdravím, mám problém, nainstaloval jsem si na lokále apache, php5 a chci vytvářet databáze pomocí SQLite. Pokud v PHP napíšu kod např. na vytvoření tabulky a ladím ho (používám tsWebEditor), vše je v pořádku, databáze i s tabukou je vytvořená a mohu i přidávat záznamy. Pokud PHP spustím v prohlížeči (FireFox, IE), jen se vytvoří prázdný soubor s názvem databáze a toť vše. Nemohu vkládat, vypisovat, prostě z prohlížeče na nic nereaguje. Poradí někdo, co s tím? Díky.
Kajman_
Profil *
Nebude potřeba nastavit práva k souboru tak, aby do nich mohl zapisovat i apache?
ixiik
Profil
Háže to nějakou chybu? Popřípadě máš povolené vypisování chyb v php?
ptacek
Profil *
Díval jsem se do logu, chyba žádná, přišel jsem akorát na to, že po příkazu @sqlite_popen($dbname, 0666, $sqlite_error); úplně přestalo fungovat PHP, nešly ani výpisy přes echo. V logu access.log bylo něco takovýho: 127.0.0.1 - - [16/Dec/2008:08:56:07 +0100] "GET /pokus/soubory/vytvortabulku.php HTTP/1.1" 200 -. Zkusil jsem log smazat a najednou vše funguje. Jenom v logu jsem si všiml změny, teď je tam toto: 127.0.0.1 - - [16/Dec/2008:09:36:57 +0100] "GET /pokus/soubory/vytvortabulku.php HTTP/1.1" 200 17. Tedy místo pomlčky na konci je číslo 17. Nevíte, co jsem měl špatně? Mohly to být ty práva?
Kajman_
Profil *
Tím zavináčem potlačíte výpis chyby. Vyhoďte ho, ať víte, v čem je problém.
ptacek
Profil *
Už se mi to nedaří nasimulovat, databáze funguje. Budu to sledovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0