Autor Zpráva
Popleta
Profil *
Dobrý den, potřeboval bych nahradit submit-form.php něčím jiným, aby to fungovalo. Zkoušel jsem to javascriptem ale nedaří se... Co musí obsahovat ten submit-form ...? Jsem začátečník, díky

<script type="text/javascript">
function submitform()
{
    document.forms["myform"].submit();
}
</script>
<form id="myform" action="submit-form.php">
Search: <input type='text' name='query'>
<a href="javascript: submitform()">Submit</a>
</form>
mimochodec
Profil
Obyčejným <input type="submit" value="odeslat">
Str4wberry
Profil
Ehm, čeho vůbec chcete docílit?
Popleta
Profil *
Chci aby se vepsané slovo dál zobrazilo v textu. zatím to nějak nejde.
peta
Profil
<form name="myform" >
document.forms["myform"]
1. www prohlizec FF - nastroje - vyvoj webu -chybova konzola
2. pak das obnoveni stranky (f5)
3. A pak ti to do toho okenka vypise javascriptove chyby

<a href="?" onclick="submitform(); return false;">Submit</a>
Ten zapis javascript: neco je sice fantasticky, ale z me zkusenosti vim, ze pulka prohlizecu s tim ma problem. A kdyz uz to musis takhle placat, radeji pouzi span nebo jiny neutralni prvek a ne odkaz.

Ja bych ale pouzil input a prestyloval si ho pomoci css z tlacitka na odkaz.
<input type="submit" value="odeslat">
<input type="button" value="odeslat" onclick="submitform();"> // nebo
user243
Profil
jestli ti stačí zobrazit to slovo jen "jednou", tak na to stačí js a innerHTML,
ale jestli tam chceš mít to slovo "vždy", tak si ho budeš muset někam uložit (třeba pomocí php do nějakého textového souboru) a od tam jej pak načíst;
PetrPN
Profil
Odkaz místo input submit.. Snad to někomu bude dobré
<br />
<div class="buttonwrapper">
     <a class="squarebutton" href="javascript:document.forms['contactForm'].submit();" onclick="if(!Validate(document.forms['contactForm'],form1)) return false"><span>Odeslat form</span></a>
</div>



Doplňuji,že form musí obsahovat <form id="myform" action="submit-form.php" method="post">
jenikkozak
Profil
PetrPN:
Doplňuji,že form musí obsahovat
Důležitější spíš je, aby se formulář jmenoval contactForm.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0