Autor Zpráva
suky
Profil
Jak udelat vypis aktualniho casu serveru?
Dranel
Profil
Jde to v PHP nebo jiném scriptovacím jazyku zpracovávaném serverem. Funkce date()
suky
Profil
dekuji, ale ja sem zamyslel trochu vic, tato funkce me pronasleduje porad ;) Potrebuju vedet jak ho aktualizovat po vterine jako v javascriptu..
djlj
Profil
Nijak. Jedině pořád obnovovat stránku (třeba právě tím javascriptem).
roberta
Profil
http://www.javascriptkit.com/script/script2/servertime.shtml
suky
Profil
djlj
Precti si nasledujici prispevek...

roberta
Diky, je to freeware? Asi jo co , kdyz to je skript...
thingwath
Profil
To se vám stejně po nějakém čase rozběhne (můžete si pod tím představit několik sekund za den, třeba, pokud je vše OK).
djlj
Profil
suky
Tvůj dotaz byl na výpis aktuálního času serveru. Jinak to samozřejmě můžeš udělat tak, že si do proměnný hodíš čas serveru a dál už obnovuješ javaskriptem.
suky
Profil
djlj
No a to neni aktualni cas serveru?
Je to tak aktualni cas, ze se ti i sam obnovuje ;)
djlj
Profil
suky
Potrebuju vedet jak ho aktualizovat po vterine jako v javascriptu.
Z toho jsem pochopil, že to nechceš v javaskriptu, když píšeš jako v javascriptu. Nevím, co proti mně máš, ale ten tvůj tón vůči mé osobě se mi v žádném tématu nelíbí.
suky
Profil
suky
Ja proti tobe vubec nic nemam, treba ted posloucham tvy mixy ;) ale ty si do me taky musis pokazdy rejpnout...

(Zapomenuté heslo?)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: