« 1 2 »
Autor Zpráva
Bones
Profil
Ako spravim takuto hru co maju uz viacere weby?
Napr.
koulovacka.mena.cz
gulovacka.sk
straseni.kompletne.cz

atd.. pls aj ja to chcem napiste mi ako to spravim..
Matty
Profil
Bones
pls
No tak.
Ako spravim takuto hru
Přes PHP, SQL.
vertigo4
Profil
Bones
opět chceš napsat kompletní skript?
Měsíček
Profil
"atd.. pls aj ja to chcem napiste mi ako to spravim.."

Probuď se! Tak jednoduše to zase nepůjde.
Bones
Profil
Tak potom naco tu je forum "Jak neco udelat" ked mi nepoviete ako?

Přes PHP, SQL.
ako?
vertigo4
Profil
Měsíček
Bones si asi přestavuje, že to zde dostane naservirované a večer už bude mít web hotov...
vertigo4
Profil
Bones
tohle forum se ale nejmenuje: "Napište mi skript"
Měsíček
Profil
"Tak potom naco tu je forum "Jak neco udelat" ked mi nepoviete ako? "

My jsme ti odpověděli jak ;) jinak ta hra by měla mít zdroják mimimálně na 2 stránky A4 neli na víc a to ti tady jako máme napsat??
Bones
Profil
A napíšete mi?
Měsíček
Profil
Ne :(
Matty
Profil
Bones
Přes PHP, SQL.
ako?

Tak tady máš návod:
1. otevři PSPad.
2. začni psát script.
3. hurá hotovo, teď to dej na web.
Stačí?
Bones
Profil
1. otevři PSPad.
Mám...

2. začni psát script.
aký?
Matty
Profil
Bones
2. začni psát script.
aký?

Té hry, kterou chceš "vytvořit".
EDIT: Tohle nikam nevedlo a nikam vést taky nebude. Začni se učit PHP+SQL nebo sem nepiš nesmyslné dotazy.
Měsíček
Profil
<?php

připojení k databázi

vytvoření tabulky

vytvoření algoritmu ..

?>
vertigo4
Profil
Bones
nemůžeš si klást takéto cíle, když nejsi schopný udělat jednodušší scripty.... to víš, já bych chtěl mít taky vyhledávacího robota něco jako má Google ;))
Bones
Profil
Ja viem iba HTML a v tom sa to nedá
Měsíček
Profil
"Ja viem iba HTML a v tom sa to nedá"

Vsaď botu, že ani HTML neumíš ;), ale vykdákni se na takové blbé online hry a spíše se uč HTML/CSS a dělej pořádný weby.
vertigo4
Profil
Bones
no to se neda... ;) ach jo, tak dělej to co umíš a zlepšuj se v tom... tedy v html, ale nechtěj po nás abychom ti vymýšleli scripty, nad kterýma bych třeba já seděl několik dnů...
Bones
Profil
A ked zaplatim?
Matty
Profil
Bones
A ked zaplatim?
To je jiná. Ovšem takováhle věc není jentak, takže za stovku (jako minule) ti to asi jentak někdo neudělá.
Bones
Profil
a neda sa to niekde stahnut?
Měsíček
Profil
Možná ano, ale ne přesně tohle.
Měsíček
Profil
A nebo požádej autora i když pochybuji, že ti vyhoví a dá ti skript.
Bones
Profil
zachvílu dojdem.. zatal mi to napiste pls
Měsíček
Profil
Tak jsem tě přeci neodradil :(
peta
Profil
Bones
udelat - php / mysql / img / css / html
najit - google.com, je mozne, ze je to free hra

snowball php game free script

mezi nami, toto neni zrovna dobra hra, protoze odesila maily. Lze ji oznacit za spam, nebezpecnou.

Mozna bys mohl zacit necim jednodussim, jako guestbook, chat a pod.

http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub13
5k minichat - je treba to jen nastavit, nainstalovat do sql a jede
shaggy
Profil
zachvílu dojdem.. zatal mi to napiste pls
nemýliš si fórum s chatom?

Poprosím moderátora, aby túto zamkol, alebo ešte lepšie zmazal :-)
Bones
Profil
naco mi je minichat?
a henten odkaz je sprosty sak tam je dalsich milion odkazov
Měsíček
Profil
A k čemu je ti hra?

Jinak souhlasím se shaggym .. smazat.
vertigo4
Profil
Bones
a vlastně proč to chceš dělat když nemáš ponětí jak na to? i když to někde seženeš, tak jak to potom budeš upravovat atd.?
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0