Autor Zpráva
uznevim
Profil *
Jak mám provést automatický refresh pomocí čehokoli (php, javascript..) na stránce. Teď se mi totiž děje tohle: udělal jsem stránku, kde po kliknutí na odkaz se mi obnoví obrázky, názvy zůstanou stejný, jen obrázky se aktualizujou. Bohužel pak ještě musím v prohlížeči kliknout na aktualizovat načtenou stránku abych viděl změny. Co mám udělat, aby prohlížeč sám věděl o tom, že se stránka zaktualizovala?
tiso
Profil
1. zrušiť cachovanie obrázkov na serveri...
2. v php obrázkom pridať parameter - timestamp poslednej zmeny
uznevim
Profil *
No v hlavičce ale mám no-cache
tiso
Profil
V hlavičke html stránky? Obrázok je niečo iné, preň neplatí to čo nastavíš pre html stránku...
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
v php pouzij:
header("location: index.php");
ale pozor! nesmy bejt uz nic odeslano!!! Pokud uz je cokoliv do prohlizece odeslano, je treba celou stranku napred ulozit do vyrovnavci pameti a potom provest
HEADER.... pred odeslanim headru je buffer slusnost vysipat...

nebo v html:
echo '<meta http-equiv="refresh" content="1;url=index.php">';


v obou pripadech skoci na stranku index.php

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0