Autor Zpráva
niCe
Profil
Ahoj,

začínám se poohlížet po spolehlivějším hostingu, a protože je dost těžké v informacích většiny webhostingů najít konkrétní informace, rozhodl jsem se napsat sem, kde snad přijdou konkrétní nabídky či doporučení.

1. Jedná se o stránky uvedené v mém profilu (je možné, že s hostováním tohoto druhu projektu může mít někdo problém)
2. Sice není nikterak velký přenos dat, ale hledám hosting bez omezení trafficu
3. Podpora .htaccess (mod_rewrite) a funkce Mail(), povolené allow_url_fopen
4. Neomezený počet mailů
5. FTP
6. Oceňuju přinejmenším to, že se vůbec někomu v případě problému dovolám, ne jako na stávajícím hostingu, kde se dočkám po týdnu.

Předem děkuji všem za odpovědi.
Ghosting
Profil
2. Sice není nikterak velký přenos dat, ale hledám hosting bez omezení trafficu
Pojem "nikterak velký přenos dat" znamená kolik?
Jenom tak letmo, kolik dotazů máte do MYSQL DB?
Jak velký prostor potřebujete?
Michal666
Hosting web4ce.cz
Profil
niCe
Nema tento Vas projekt tak trochu problem s pravy na tu muziku? Jako jeden z majitelu webhostingove firmy mam jiz zkusenost s policejnim vysetrovanim takovychto webu.

Ghosting
Jojo spravne otazky. Podle tohoto je taky dulezite si vybirat.
Dalsim parametrem jeste je, kolik jste ochoten za takovyto hosting platit.
niCe
Profil
Michal666
Jak jsem sam napsal, nekdo s hostovanim takoveho projektu muze mit problem, ale ja osobne se opiram o vyjadreni pravniho oddeleni OSA, ktere mi ujistilo, ze takovyto projekt neni v rozporu s platnou legislativou. Jinak bych ten projekt ani neprovozoval.

Ghosting
Netroufam si odhadovat presna cisla, protoze bych strilel od boku, ale v radech par GB se nejspise bude celkovy traffic pohybovat. Do MySQL mame 0 dotazu. Prostor jsem v popisu neuvadel, protoze ten zase tak velkou roli nehraje, ale uplne perfektni by byl alespon 1 GB. Za hosting jsem ochoten zaplatit tolik, abych mel zarucene kvalitni sluzby, co vic k tomu dodat :)
ninja
Profil
niCe: ja osobne se opiram o vyjadreni pravniho oddeleni OSA, ktere mi ujistilo, ze takovyto projekt neni v rozporu s platnou legislativou

Mezete nam prosim blize priblizit ono vyjadreni?

Pokud se nepletu, tak:
1. Nabizite moznost prehrat cele pisnicky cizich autoru, takze jiste do cizich prav zasahujete nad ramec bezuplatne licence.
2. Pravdepodobne nevlastnite autorska prava k dilum.
3. Pravdepodobne nemate licenci na sdelovani a sireni techto del.

Proto by me velmi zajimalo ono vyjadreni OSY, ze autorska prava neporusujete. Neberte to prosim jako utok, zajimame me to ciste vecne.
Michal666
Hosting web4ce.cz
Profil
ninja
OSU totiz zajimaji jen cesti interpreti a prave OSA sama, kdyz na takoveto weby narazi, tak podava trestni oznameni. Mam s tim osobni zkusenost.
Jan Rippl
Hosting Area-51.cz
Profil
Rešením je Creative Commons a umělci na www.jamendo.com
niCe
Profil
Uzivateli ninja jsem odpovedel mailem a dalsi prispivajici se snad budou drzet puvodniho tematu vlakna, cimz budu mit i sanci dobrat se reseni sveho problemu s hostingem ;)

0