Autor Zpráva
zuzička
Profil
Mám na stránkách lightbox a současně potřebuji použit ještě jeden javascript. Jenže mi dohromady nepracují. Máte někdo podobné zkušenosti nebo rady co udělat zkontrolovat apod. ?

Konkrétněji - galerie chci mít v lightboxu, ale mám tam jednu stránku, takový rozcestník, kde potřebuji mít do stran se posouvací nabídku obrázků, které budou prolinkované ne na větší obrázek, ale na další stránky.

Díky za rady a komentáře.

Zuzka
mckay
Profil
zuzička:
Je to stále velmi stroze popsané, zkus to upřesnit a třeba ti tu někdo pomůže. Řekl bych, že takhle ti z toho nikdo nic nevyčte ;-)
ah01
Profil
zuzička:
To že se pere Lightbox s jinou knihovnou není nic překvapivého. Tedy on se nepere Lightbox jako takový, ale knihovna Prototype, nad kterou je Lightbox postavený.

Bez bližšího rozvedení toho tvého „jednu stránku“ a „takový rozcestník“ ti ale těžko někdo poradí. Ideální by byl odkaz na živou ukázku.
Nox
Profil
zuzička:
Nevím o co přesně jde, ale konflikt knihoven Prototype a jQuery jde vyřešit použitím jQuery.noConflict() ale pak nejde používat $(... takže se to případně v galerii bude muset přepsat nebo sehnat kompatibilní verzi
zuzička
Profil
Tak tedy stránky jsou stránky o ochotnickém divadle. Teď mám rozpracované dvě verze.

1. funguje mi SlideIt Moo slider spolu se Slimboxem, ale jen na jedne strance techonice03/divadlo.html - na dalsich stránkách např. techonice03/zmrzlik.html mi slimbox nefunguje (brázky dole se mají zobrazovat ve vyskakovacim okne slimboxu). Pokud zapis tagu beze zmeny překopíruji do stránky , kde mi slimbox funguje, tak se obrázek zaradí do galerie a vse funguje.

2. druhá verze je na techonice01 kde mi nefugnuje lightbox ani SlideItMoo, pokud jsou tam oba kvuli vyse zminenemu problemu s knihovnou Prototype. Dokud tam byl jen lightbox, fungoval. Ukázky kde ma být lightbox techonice01/zmrzlik.html a ukázka, kde má být SlideItMoo techonice01/divadlo.html takto má SlideItMoo vypadat http://www.php-help.ro/examples/mootools_rotator/ . Lze problém s knihovnou nějak rozumě vyřešit?

Nevim, jestli mam hledat jine scripty, nebo se snazit vyresit ten problem. Jestli mám pokračovat v první nebo druhé verzi.

Moderátor Chamurappi: Odkazy odmazány na žádost autorky.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0