« 1 2 »
Autor Zpráva
lopik007
Profil
Zdravím vás. Potřebuji poradit jak udělám rozklikávácí menu.

Ještě před měsícem jsem si našel návod podle kterého jsem to dokázal, ale dnes když jsem tento návod hledal znovu už jsem nanšel

Moderátor Chamurappi: Titulek „onclick links“ nevystihoval, co se v tomto vlákně probíralo.
Beavis
Profil
lopik007:
Jak těžké je hledat...
shaggy
Profil
lopik007:
jak udělám rozklikávácí menu.
Jednoducho. Po onclicku nastavíš dieťaťu - napr. tagu UL display: block, resp. mu priradíš classu. Po kliknutí na inú položku menu zbalíš všetky rozbalené a rozbalíš tú, na ktorú sa kliklo.
Záleží od toho, ako máš urobený html kód, ale vo všeobecnosti ti tento návod musí stačiť.
lopik007
Profil
Já ať se snažím jak se snažím, tak vždy nic nevykouzlím. Potřeboval bych asi něco takového:
<a href="#" onclick="rozbal">Texty</a>
/*Potřebuji rozbalit tyto odkazy*/
<a href="admin.php?act=telo&amp;login=<?php echo $_GET["login"]; ?>">Hlavní Text</a>
/*a pár dalších odkazů*/


Jenže to nepůjde, jelikož se nebude vědět který odkaz k čemu patří, jelikož těch odkazů mám více.
Velda
Profil
lopik007:
tak to potom patří do sekce práce a zakázky, nebo jak sa jmenuje... tam si tě určitě najde nějaký odborník :)
jenikkozak
Profil
lopik007:
No jó, Velda má pravdu, zkus se třeba mrknout na inzerát jednoho kodéra. Je teda fakt, že tě to bude stát čtyři stovky, ale zato ti ten web udělá celý. :-)
Ale jestli se ti zdá, že není dostatečně problematiky znalý, podívej se na ten odkaz, z druhého příspěvku [#2].
shaggy
Profil
jenikkozak:
Lopik, toho kodéra ti moc neodporúčam. Nie je moc šikovný, keby si si to nechal urobiť u neho, je dosť pravdepodobné, že by ti to urobil zle. Stačí sa pozrieť na zabezpečenie jeho webu:
http://bartovicanka.cz/admin/admin.php
takto odfláknutá práca je fakt neospravedlniteľná (všimol som si to už dávno, programátor očividne nebol schopný opraviť svoju chybu... dúfam, že si to všimne teraz)
mckay
Profil
shaggy:
Kdo si dá Lopatu na vepři? To je jídelníček :-D. Po dlouhé době mě někdo pobavil.
Beavis
Profil
lopik007:
Jenže, jelikož, jelikož..
Návod jsem ti poslal, a když jsi tak slavný kodér (viz tvá nabídka tvorby webu) tak by pro tebe neměl být problém si nějaký příklad z Intervalu, který jsem posílal výše, upravit a doladit k obrazu svému. Pokud toho nejsi schopen, nechápu, jak můžeš nabízet své služby, a ještě k tomu za ně chceš peníze. Ostatně, tebou vytvořený web, který někdo zmínil jako tvou referenci a jsi pod to dílo podepsán jasně ukazuje, že tvé schopnosti jsou mizivé, a nedokážeš nic vytvořit, pouze kopíruješ cizí tvorbu. Nabízet něco, co vlastně ani neumíš, mi příjde velmi neprofesionální a doufám, že ti naletí co nejméně lidí. (Lituji majitele penzionu Bartovičanka, protože jejich webová prezentace návštěvníky přímo odpuzuje. To si ale najali člověka..)
Omlouvám se za offtopic.
*
Profil *
V restauraci asi budou mít radost.:-)
mckay
Profil
*:
Pokud se nepletu, koukám, že už asi radost mají. Viz to, čemu se říká návštěvní kniha.

//Lope, Lope, ještě že to neběží na vašem "skvělém redakčním systému Editmax", to by byla ostuda. Doporučuji ti dát časové omezení na zaslání dvou příspěvků za sebou. Vyřeším tím ten spam.
Petr ZZZ
Profil
Nedoporučuji chodit na adresu http://bartovicanka.cz. Je tam dost zlomyslná kravina, která může za určitých okolností způsobit, že méně zkušený návštěvník bude mít problém stránku opustit. Nedivil bych se, kdyby tam byl i virus, i když soudě dle lopik007ových dotazů zde v diskuzi si dost dobře nedovedu představit, že by něco takového bylo v lopik007ových silách. Na druhé straně tam ale zase může mít nějaké svinstvo z neznalosti, pokud někde okopíroval kód, kterému nerozumí.
jenikkozak
Profil
Nechci vám do toho nějak kecat. Lopikovy otázky a hlavně jeho lenost cokoliv dohledat nebo vyzkoušet mne dost štve a chápu, že vás ostatní taky. Moderátoři této diskuse mají možnost debaty zde regulovat, proto si myslím, že není nutné zdejší spory vynášet ven. Reaguji tak třeba na pozměněný text na webu, který tvořil. Jistě, považuje se za génia, který buď všechno zvládne, nebo za něhož musí pracovat ostatní. Ale tohle přece není nutné, rozbíjet mu web, který jistě nemá ani zálohovaný.
lopik007
Profil
Zdravím vás pánové. Máte pěkný problém, vše se dá zjistit pomoci ip, a já mám vaší ip, takže se těšte na brzkou návštěvu pčr
Chamurappi
Profil
Reaguji na lopika007:
To, že někdo využije veřejně dostupnou službu (což administrace webu bartovicanka.cz je), přeci není trestné. Prostě jsi vyrobil takovou svobodnější verzi Wikipedie. Jsme na tebe všichni pyšní.
*
Profil *
lopik007:
vše se dá zjistit
No, když tá restaurace zjistí, že im múže kdokoli upravovat web na adrese http://bartovicanka.cz/admin/admin.php a potom si to vybaví s tým, kdo za to múže...
*
Profil *
Chamurappi:
Prostě jsi vyrobil takovou svobodnější verzi Wikipedie.
Jestli to není základ vlastní internetové sítě.
shaggy
Profil
lopik007:
Lopik - bol si niekoľkokrát upozornený, že máš používať hlavu a nepýtať sa na každú drobnosť, s ktorou si nevieš poradiť. Ty si napriek tomu toto upozornenie nebral vážne.
Potom si bol natoľko drzý, že si mal odvahu ponúkať tu svoje služby za peniaze. A korunu si tomu nasadil, keď si sa opäť opýtal na základy, za ktoré pýtaš peniaze.
Mne je šumafuk koľko máš rokov. Ja keď som bol v tvojom veku a niekto mi povedal, že sa správam ako hlupák, tak som stiahol chvost a išiel bokom - pretože ak raz získaš nálepku "blbec", tak sa jej tak ľahko nezbavíš. Keby si sa podľa toho správal, tak by sa nikto tvojou verejne dostupnou administráciou nezaoberal.

A keď už sme pri problémoch, tak:
1. aj ty máš problém, predávaš nezabezpečené weby, uvedomuješ si to?
2. nikde v tej voľne dostupnej administrácií nemáš zmienku o tom, že sa nesmie používať. Ak je niečo na webe a nie je to chránené heslom, je tam predpoklad, že to použiť môžeš.
3. aj spamovanie je protizákonné, tešíš sa aj ty na návštevu PČR?
Petr ZZZ
Profil
Souhlasím s jenikkozakem [#13]. Zda ptákovinu, o které píšu ve [#12], umístil na ten web lopik007 nebo někdo jiný, netuším, ale podle následných reakcí soudím, že si zřejmě "hrál" v nezabezpečené administraci někdo nepovolaný. Jakkoli se zde v diskusi lopik007 "vyznamenává", jakoukoli sabotáž jeho stránky mohu jen odsoudit. Ještě dodám, že před pár dny jsem se na stránku díval a ta vylomenina tam nebyla.

lopik007:
Doporučil bych ti dvakrát přemýšlet a zkusit hledat, než se zde zase budeš ptát na nějakou blbost jako třeba Jak pochopit význam tagu <td> a <tr> nebo Jak získat čtenáře blogu. Potom snad máš šanci, že odezní alergické reakce a naschvály některých podnikavců, kteří se neostýchají nabourat ti web.

Dodatek: Souhlasím také s tím, co píše [#18] shaggy.
mckay
Profil
Pán Jakub Lopata všechny zažaluje, třesme se.

-> Jenom bych rád upozornil, že to má háček. Nemůžeš dokázat, že u daného počítače seděl ten člověk, kterej si myslíš, že je zodpovědnej. Na jakékoliv kroky potřebuješ důkaz.


Vezmi si jako příklad to, že ty se rozhodneš, že některý diskutující ti hacknul web.

-> Zažaluješ ho. Potřebuješ důkaz - ten určitě najdeš v počítači toho, co ti to zničil. Jenomže k tomu, aby jsi se mohl hrabat v počítači někomu cizímu potřebuješ soudní příkaz.

->Situace se ještě více komplikuje ve chvíli, kdy IP adresu, ze které bylo ničeno používá více lidí. Soudní příkaz k umožnění prohlídky všech počítačů? To asi těžko.

-> Další problém, bezdrátový internet. Hacker se napíchne na cizí wifinu a škodí z ní. Získáš soudní příkaz k tomu, aby mu prohledali počítač. Nic nenajdou, co teď?

-> Získat soudní příkaz nebude trvat pár hodin, možná ne pár dní. Ten, jemuž chceš prohledat počítač bude stoprocentně informovaný a bude mít dostatek času na to, aby třicetkrát přepsal disk jedničkama a dvacetdevětkrát nulama. Najdeš něco? Nenajdeš nic.

-> Takže my, se na nic těšit nebudeme, to ty se těš minimálně na faktury za služby, které zbytečně využiješ.
lopik007
Profil
Mě bude stačit jako důkaz toto téma. Já sem přišel pro radu, ne proto aby jste vyváděli kraviny, a ničili práci. Jo a máte to spočítané, oznámení podalo více lidí. A jak jsem řekl, stačí toto téma jako důkaz. Můžu ještě přihodit databázi, ale myslím, že toto téma bude stačit
mckay
Profil
lopik007:
A to my tedy pověz jak? Je snad v tomto topicu uchováno něco, co my nevidíme, ale všechny nás to usvědčuje? Ano, všichni jsme se ti smáli a jsme vinni.
habendorf
Profil
Mě bude stačit jako důkaz toto téma.

Také bych byl rád zahrnut do toho trestního oznámení, ale bohužel v tomto tématu nefiguruji, což tímto příspěvkem rychle napravuji.

Takže výzva ostatním, pojďte rychle sem, stačí příspěvky typu " +1 " :o)
PostCC
Profil
Jé, já to chci domů! Nevíte, co to žere?
pavuk
Profil
lopik007:
V psychologický praxi bych tvůj případ nazval hystericko-obsesivní kompulze. Tak se zklidni, posyp popelem a dej na zdejší matadory. Počítám že nikdo neměl v úmyslu z tebe dělat jelito (snad vyjma tebe), jsou to lidi, který weby baví a radí tu, protože mají znalosti, o který se bezplatně podělí. Čím víc to budeš rozmazávat, tím líp a hlavně dýl si tě budou pamatovat. Mysli na to že jednou, třeba za pět, deset let někdo tohle vlákno může dohledat, a nic ti nepomůže že už třeba budeš normální.
Fakt, přestaň, dokud můžeš.
Keilew
Profil
Dlouho mi nikdo nevyhrožoval žalobou a chybí mi to, tudíž se taky hlásím!
V případě zájmu rád dodám některé kousky ze své farmy IP adres. Stačí říct, ve kterém státě se bude proces konat a jaké je předepsané oblečení.
lopik007
Profil
No jo, nechci řešit trestní oznámení, ale neměl jsem na výběr, nebavilo mě pořád sledovat jak děláte hacking webu, které jsem dělal (Výjimka jednoho).
K tématu. Udělal bych si on-click menu, jenže nevím jak to udělat, aby po kliknutí vyjela tabulka s odkazy.
začátečník
Profil *
lopik007:
Udělal bych si on-click menu, jenže nevím jak to udělat, aby po kliknutí vyjela tabulka s odkazy.

Osobně bych zkusil kombinaci display:none a pseudotřídy a:hover
začátečník
Profil *
začátečník:
a:hover

Respektive a:active
habendorf
Profil
začátečník:

Ani jedno, ani druhé.
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0