Autor Zpráva
rad
Profil *
Rad bych pomoci jquery poslal promenou singleValue bohuzel zapis data:"changing:singleValue";
mi posila jen string singleValue
jak to zapsat aby se poslal obsah promenne ? diky

$('.num_pr_page').live('change',(function(e){

var singleValues = $('.num_pr_page').val();
  
  $('.message').addClass('loading')
  $.ajax({
   type: "POST",
   cache: false,
   url: "produit_voir.php",
   data: "changing=singleValues",
   success: function(){  
    $('.message').removeClass('loading')
    },
  error: function() {
  window.location("href");
  }
  });
     
})
)
rad
Profil *
hm jeste me napada jak jinak zapsat pro select changing - protoze to nefunguje pro hodnotu ktera je defaultni napriklad kliknu na select a chci si vybrat prvni hodnotu - ktera uz tam je proto se s changing nic neposle - protoze se v selectu nic nezmeni prestoze bych si chtel vybrat prni variantu
Chamurappi
Profil
Reaguji na rada:
bohuzel zapis data:"changing:singleValue";
Jak jsi přišel na dvojtečku? Proč sis tam, kde jsi viděl dvojtečku, neprohlédl ten zápis důkladněji? Stačilo by trochu umět syntaxi JS a věděl bys buď jak se zapisují objekty, nebo jak se spojují řetězce.
Edit: #2 jsem nečetl, nechce se mi ten tvůj chrchel bez diakritiky i interpunkce luštit.
rad
Profil *
Spletl jsem se v zapisu dotazu
data: "changing=singleValues",
má to být takto samozrejmě, bohužel to nefunguje
Medvídek
Profil
rad:
A nemá to být spíše:
data: "changing="+singleValues, 
rad
Profil *
ano přesně tak to má být, díky
pcmanik
Profil
rad:
Chyba ti tam bodkociarka za addclass, namiesto live pouzi delegate, prinesie to zvysenie vykonu, alebo podla najnovsieho api metodu .on()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0