Autor Zpráva
DarkKnight
Profil
Zdravím,

snažím se vytvořit stránku podobnou jako colorpicker. Až na to, že návštěvník si bude moci vybrat jen z barev, které vypíšu z MySql. Chci, aby se mi po kliknutí na textový input zobrazil box, ve kterém budou zobrazeny čtverečky s barvami. Při kliknutí na barvu se spustí funkce a input změní barvu podle výběru.
        
styleElement.jscStyle = {
backgroundColor : styleElement.style.backgroundColor
};
Nerad bych používal vysouvaní pomocí CSS, jelikož by se mi to zobrazovalo v zdrojovém kódu, což nevypadá hezky a ani se v tom pořádně nedá vyznat.

Pokud někdo ví, jak by to šlo udělat, byl bych rád, kdyby napsal...
Dík
preca1
Profil
Zdravim,
prosím. Zkoušel sem to jenom v Chromiu, ale mělo by to chodit snad ve všem.

1. Pomocí PHP vygeneruješ tabulku podle mýho vzoru.
2. Vložíš můj kód.
3. ????
5. Profit.

DarkKnight:
Nerad bych používal vysouvaní pomocí CSS, jelikož by se mi to zobrazovalo v zdrojovém kódu, což nevypadá hezky a ani se v tom pořádně nedá vyznat.
Tímhle máš na mysli co? I JS je vidět ve zdrojovym kódu.
Chamurappi
Profil
Reaguji na precu1:
Proč místo komplikovaného addEventListener(element, událost) nepoužíváš klasicky element.onudálost?

target instanceof HTMLTableCellElement
Tohle nebude fungovat v některých prohlížečích. Název elementu se obvykle zjišťuje z vlastnosti tagName.
DarkKnight
Profil
[#2] preca1 Myslím to, že se mi v zdrojovém kódu zobrazí např:
<div class="stranka">
   <div class="menu">
   </div>
   <div class="obsah">
           Vyber barvu: <input type="text" onclick="událost();" value="000000" />
          <div style="display:node"><div class="box">Nějaké barvy<div></div> 
   </div>
</div>
preca1
Profil
Chamurappi:
Zvažoval sem to a nakonec převládl zvyk a obava z toho, že kdyby chtěl přidat další obsluhu, nejspíš by si přepsal tu starou. Takhle mi můj kód přijde o trochu víc jako samostatná komponenta :). Dík za kontrolu.

DarkKnight:
Někde ten element bejt musí, zdrojovej kód se mi zdá jako nejlepší místo :). A skrýt ho takhle je v pořádku. Uživatelům bez JS je k ničemu, takže nevadí, že ho nikdy neuvidí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0