Autor Zpráva
Parsek96
Profil *
Snažím se nahradit kus řetězce za použití jquery, ale nedaří se mi to. Můžete mi prosím poradit v čem je problém? V podstatě chci z řetězce odstranit každý výskyt (hh:mmam/pm)

<ul id="yui_3_17_2_1_1428003099724_693" class="eventlist-meta event-meta"> Pá, Kvě 8, 2015 4:00pm 16:00 Ne, Kvě 10, 2015 5:00pm 17:00 </ul>

$('.event-meta').each(function() {
    var text = $(this).text();
    $(this).text(text.replace(new RegExp('/^(0?[1-9]|1[012])(:[0-5]\d) [APap][mM]$/','gi'),'')); 
});

mockrát díky,
Paršek

Moderátor Chamurappi: Titulek „Nahrazení pomocí RegExp v jquery“ nevystihoval podstatu dotazu, RegExp není v jQuery.
juriad
Profil
Kvůli té mezeře a chytání se začátku a konce:
Živá ukázka
Není nutné používat konstruktor Regexu, JS umí konstruovat regulární výrazy jako literály.
Parsek96
Profil *
Mockrát ti děkuju!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0