Autor Zpráva
blaaablaaa
Profil
Ahoj,

na stránce s doubleclickem se mi v Sentry objevují chyby v pubads_impl_xxx.js, pouze v mobilním Safari, co to způsobuje/jak chybě zabránit? Případně zda chyby ignorovat?

Díky

TypeError: Illegal invocation
  at HTMLDocument.document.createEvent(:1:40918)
  at Wc.l(/gpt/pubads_impl_2020101501.js:6:89381)
  at $c(/gpt/pubads_impl_2020101501.js:6:15725)
  at bd.next(/gpt/pubads_impl_2020101501.js:6:16017)
  at ? (/gpt/pubads_impl_2020101501.js:6:29861)
  at new Promise(<anonymous>)
  at Xa(/gpt/pubads_impl_2020101501.js:6:29629)
  at Po.jn.dispatchEvent(/gpt/pubads_impl_2020101501.js:6:89295)
  at cz._.q.Yb(/gpt/pubads_impl_2020101501.js:6:262763)
  at Object.<anonymous>(/gpt/pubads_impl_2020101501.js:6:120833)
blaaablaaa
Profil
Tak vyřešeno - jedná se o chybu v Sentry, viz github.com/getsentry/sentry-javascript/issues/1811
Použil jsem ignorování, pokud na stránku přistoupil fb + je lepší přidat detekci prohlížeče, ať se zbytečně nefiltrují všechny:
Sentry.init({
  beforeSend: function (event) {
    // Drop all events if query string includes `fbclid` string
    if (location.search.indexOf('fbclid') !== -1) return null;
    // Otherwise just let it though
    return event;
  }
});

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0