Autor Zpráva
Pinqui
Profil
DObrý den chtěl bych dynamicky generovat takovýto kód, ale nevím jak:
<label for="song_(cisla postupne)">nazev (ten je z proměnné v php)</label><input type="text" name="song_(cisla postupne)" id="song_(cisla postupne)">
<label for="song_(cisla postupne)a">nazev (ten je z proměnné v php)</label><input type="text" name="song_(cisla postupne)a" id="song_(cisla postupne)a">
<label for="song_(cisla postupne)b">nazev (ten je z proměnné v php)</label><input type="text" name="song_(cisla postupne)b" id="song_(cisla postupne)b">
<label for="song_(cisla postupne)c">nazev (ten je z proměnné v php)</label><input type="text" name="song_(cisla postupne)c" id="song_(cisla postupne)c">


Zkoušel jsem začít nějak takto:

<script type='text/javascript'>
       var klk = 1;
       var gText = 005;
        function addFile() {
            var label = document.createElement('label');
            label.setAttribute('for', 'song_' + klk );
            label.innerHTML = '<?php print $laguage["song_'+gText+'"]; ?> ';
            document.getElementById('songy').appendChild(label);
            gFiles++;
            gText++;
        }
</script>

ale nechce to vzít : $laguage["song_'+gText+'"] , místo toho aby se v zdrojovém kódu vypsalo že to chce song_1 tak to napise song_+gTxt+

A pak nevím jak udělat aby se ty inputy napsaly vždy za ten label. Děkuji
fajzen
Profil
label.innerHTML = '<?php print $laguage["song_'+gText+'"]; ?> ';
najskôr sa vykoná kód PHP, ktorý nemá o javascriptovej premennej gText ani tušenie
pletieš dokopy nielen JavaScriptové a PHP premenné, ale aj JS a PHP syntax... poriadne sa nad tým zamysli...

okrem toho, toto nie je Ajax...
Pinqui
Profil
A tak jak to mám udělat???
joe
Profil
1. Tohle není správně ani kdyby to fungovalo ... $laguage["song_'+gText+'"]
2. Pomocí PHP si ulož do javascriptového pole názvy písní a ty pak procházej.
3. Bude to závislé na javascriptu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0