Autor Zpráva
kajaman
Profil
if (isset($_COOKIE["pokuslang"]))
  echo '<span style="color:white">' . $_COOKIE["pokuslang"] . '</span>';
else
  echo '<span style="color:white">cookie [pokuslang] not set</span>';


vypisuje "cookie [pokuslang] not set" i když je nastavená a platná, nevíte čím to může byt?
Tori
Profil
A počítáte s tím, že do pole $_COOKIE se ukládají data poslaná klientem, tedy
1. požadavek / zobrazení stránky - setcookie(), pošlu cookie klientovi.
2. požadavek - klient s požadavkem pošle všechny cookie pro tuto doménu. Dříve nastavenou cookie tedy můžu teprve teď číst z $_COOKIE ?
Taps
Profil
kajaman:
a je cookie skutečně nastavené ? zkus si vytisknout pole.
print_r($_COOKIE);
kajaman
Profil
už nevím, kde hledat... při tisku pole skutečně cookie zmizí... když na nějakém místě aplikace, třeba v controlleru subomena.domena.cz/kontroler/action/lang/en nastavím cookie: setcookie('lang','en'); a přejdu na jinou stránku, třeba homepage, tj. jiný controller, třeba subdomena.domena.cz/ ... cookie "lang" by zde měla být viditelná, nebo se pletu?
Tori
Profil
kajaman:
setcookie('lang','en');
Když nezadáte cestu, pro níž cookie platí, použíje se aktuální (pod)adresář. Zkuste 'subdomena.domena.cz/' nebo '/'.
kajaman
Profil
Tori:
super rada, děkuju!
setcookie('lang','en',time()+3600,'/');

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0