Autor Zpráva
Libor12345
Profil *
Dobré ráno, potřeboval bych radu ohledně hodnocení v PHP.
PHP příliš neovládám, ale hodnocení zoufale potřebuju (vím, hloupá kombinace).
Našel jsem si proto pár návodů. Povedlo se mi PHP úspěšně nainstalovat. Potom jsem si našel tento odkaz.
A vytvořil si hodnocení, podle této nápovědy. Nyní však nevím, jak ho vložit do běžné stránky psané v HTML.


Takto to zapsal v tom návodu (ALE SAMOZŘEJMĚ VÍM, ŽE TENTO KÓD POUŽÍT NEMOHU)..:

<html>
  <head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js"></script>  
    <script src="votesScript.js"></script> 
  </head> 
  <body>
<div id='vote_template'><img src='images/star.gif' class='vote_image' id='1'><img src='images/star.gif' class='vote_image' id='2'><img src='images/star.gif' class='vote_image' id='3'><img src='images/empty_star.gif' class='vote_image' id='4'><img src='images/empty_star.gif' class='vote_image' id='5'><br />Hlasovalo: 11 <br />Průměr: 3.0000 <br /></div>  <br />
  <br />

  <br />
  </body>

</html>


Poraďte...
Díky
Libor12345
Profil *
Poraďte... Čekám tady
GeneralDv
Profil
Spíš si stáhnul zdroják nějaký stránky ne? Z PHP tam nemáš ani jeden znak.
Předpokládam že když tvoříš web s hodnocenim článků, tak to nebude jedinná dynamická část, tak proč si nestáhneš nějakej hotovej redakční systém? (když neumíš programovat)
Libor12345
Profil *
protože stránka už je skoro hotová, chybí mi jen hodnocení.
A zdroják to je z té ukázky.,
Stano
Profil
Libor12345:
Problém je vtom že nikto netuší ako máš riešenú stránku. a to že si sem dal HTML v ktoré ti vypíše 5 hviezdičiek a počet hlasujúcich nám vôbec nepomohlo. Druhý problém je že ty si potrebuješ tie hlasovania niekam ukladať. a to sa tu nikomu nechce vysvetlovať.

takže odporúčam použiť ľubovolné CMS. pred pár dňami sem pridal daky chalan svoje vlastné cmsko a tebe by úplne vyhovovalo. výzor tvojej stránky by si prehodil do toho cmska v priebehu pár minút a mal by si pokoj. nemusíš nič riešiť (keďže nevieš php predpokladám že tvoje stránky sú v html, z čoho budú v budúcnosti len problémy). A myslím že autor cmska by ti rád stým pomohol. MyCMS

v druhom prípade ti odporúčam kategóriu práce a zákazky
shaggy
Profil
Libor12345:
1. toto nie je chat, nevypisuj každú hodinu, že tu čakáš. Nikoho to nezaujíma - ak ti to ponáhľa, tak si zaplať niekoho, kto to vie.

Takto to zapsal v tom návodu (ALE SAMOZŘEJMĚ VÍM, ŽE TENTO KÓD POUŽÍT NEMOHU)..:
2. prečo ten kód použiť nemôžeš? Na tej stránke máš všetko vysvetlené, čo viac potrebuješ?
3. čo ti nefunguje? Toto je poradné fórum, tu ťa nenaučíme programovať, to sa musíš ty sám. Tak ukáž nejaký výsledok tvojej snahy a napíš nám, čo ti nefunguje, z tvojho príspevku som sa dozvedel iba to, že php neovládaš (ale potrebuješ ho), že si našiel nejaký návod a že chceš, aby to niekto urobil za teba. Ale nikde nevidím otázku, ani popis problému.
Libor12345
Profil *
No tak dík,.. Už jsem na to přišel sám i bez vás a vašich rad,,,
shaggy
Profil
Libor12345:
Gratulujem a napadá mi jedna otázka - prečo si to neurobil hneď, ešte predtým, než si sa nás pýtal? Očividne to nebol až taký problém (stačili ti na to necelé tri hodiny). Ja by som nemal v sebe tú drzosť pýtať sa na fóre na niečo, čomu som nevenoval minimálne dva dni svojho uvažovania.
Libor12345
Profil *
Věnoval jsem tomu déle než jen dva dny. Chyba byla v ukládání. Na mojem PC to stále nejede ale zkoušel jsem to na jiném a už to jede.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0