Autor Zpráva
Stano
Profil
spravil som si kód na vypracovanie dokumentácie k projektom a mám tam funkciu:
function strallpos($haystack,$needle,$offset = 0){ 
    $result = array(); 
    for($i = $offset; $i<strlen($haystack); $i++){ 
        $pos = strpos($haystack,$needle,$i); 
        if($pos !== FALSE){ 
            $offset =  $pos; 
            if($offset >= $i){ 
                $i = $offset; 
                $result[] = $offset;
            } 
        }
        else{
          $i = strlen($haystack); 
          } 
    } 
    return $result; 
  } 

ktorá zaberá pomerne veľkú časť času na vykonanie scriptu. Tak či vás nenapadá optimálnejšie riešenie. Keby niekto chcel tak si to celé môžete stiahnuť. Vo funkciách je trocha vysvetlené ako to funguje.
__construct
Profil
Stano:
Vo funkciách je trocha vysvetlené ako to funguje.
Okrem tohoto komentáru tam žiadne vysvetlenie nie je:
/*
…
jQuery
Geshi - vyzualizácia kódu.
*/

Skús sa radšej pozrieť na už hotové riešenia – napr. ApiGen od Davida Grudla.
Stano
Profil
nemyslel som v kóde ale priamo na stránke->funkcie->vysvetlenie

jop to si opravím.

Re: ApiGen - ale z toho by som nemal žiadne potešenie len čistý úžitok.

A nejaké nápady k funkcií?
Majkl578
Profil
Celá ta knihovna (jde-li to tak nazvat) je naprosto špatně navržena. Rozvedu:
a) na procházení adresářů existují nějaká vestavěná řešení,
b) na procházení souborů (konkrétně hledání funkcí a tříd) by bylo vhodnější použít třeba tokenizer,
c) ten výpis je zmatený - nedá se v tom vyznat (názvy proměnných, míchání HTML a PHP apod.),
d) atd…

A teď k té funkci v [#1] (resp. k jejímu využití v kódu na hledání function a class), proč tam nepoužiješ preg_match_all? Třeba:
preg_match_all('~function\s+([\pL\d_]\s*\(+)~iu', $input, $matches);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0