Autor Zpráva
Janekdol
Profil *
Zdravim,
pouzivam na firemnich strankach web.aplikaci a musim porad rucne prepisovat konec adresniho radku - datum a cas.

př. (12:00hod 6.6.2011)
.../warn/warn.php?req=0&obnov_index=0&den=201106061200

Jak si to muzu zjednodusit? Diky vsem za konstruktivni odpovedi
Mike8748
Profil
třeba tak
<a href="/warn/warn.php?req=0&obnov_index=0&den=<?php echo date('YmdHi'); ?>">

to ti vloží aktuální datum, hodinu a minutu

záleží co za datum a čas tam potřebuješ vkládat, odkud se bere.
Janekdol
Profil *
Pohybuju se v 10min intervalech, je to zbesilost porad ten cas prepisovat. Nejsem v tom zbehlej, ale stranku si ulozim na disk, prilepim tam tlacitko a tomu chci dat funkci +10min, asi to nebude tak jednoduchy, ze?
CZechBoY
Profil
pokud bude stránka stále načtená tak se dá použít odpočet - setTimeout(10minut)
pokud se ale nějaká akce vykonává každých 10minut nehledě na to jestli uživatel přijde v (příklad) 13:25 nebo 13:27 tak by bylo vhodné ten datum příští aktualizace odněkud stáhnout a nastavit příslušné přesměrování

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0