Autor Zpráva
anonymní
Profil *
Ahoj,mám menší dotaz ohledně obyčejného php skriptu na download souboru...
Jde,aby v jednom xxx.php souboru bylo více skriptů,na které by se dalo samostatně odkazovat?
vysvětlím to raději konkrétně: mám v FTP 10 souborů.K nim mám 10 php skriptů a jeden html seznam...
potřebuju,aby 10 souborů mělo skript v jednom php,ke kterým by se dalo z html seznamu dostat jednotlivě.(né aby se mi spustili všech 10 skriptu najednou a stahlo se 10 souboru najednou.

předem díky moc za rady
mimochodec
Profil
$akce = $_GET["akce"];
if ($akce == "udelejto") {
..
..
}

if ($akce == "udelejono") {
..
..
}

if ($akce == "udelejnecojineho") {
..
..
}
panther
Profil
anonymní:
nevím, jestli se mimochodec trefil, já z tvého popisu moudrý nejsem.

Pokud se trefil, lepší než mnoho podobných podmínek bude switch.
anonymní
Profil *
no myslím že jste to nepochopili:-(
Potřebuju mít:1. jeden soubor .html,ve kterém bude seznam 10ti stažitelných souborů.ok to mám
2. jeden soubor .php ve kterém bude pokyn ke stažení pro 10 souborů.to potřebuji
3.ftp,na kterém jsou soubory a .php skript s 10tipříkazy ke stáhnutí.to mám
4.ALE nechci ,kdyz kliknu v .html souboru na kterýkoli soubor v seznamu,aby se mi začalo stahovat všech 10!!

tady je muj kod...

.html soubor:(seznam)
<a href="download.php">Soubor1</a>
<a href="download.php">Soubor2</a>
<a href="download.php">Soubor3</a>
<a href="download.php">Soubor4</a>
.php soubor:

<? 
$soubor = "/soubory/soubor1.jpg"; 

header("Content-Description: File Transfer"); 
header("Content-Type: application/force-download"); 
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor\""); 

readfile ($soubor); 

$soubor = "/soubory/soubor2.jpg"; 

header("Content-Description: File Transfer"); 
header("Content-Type: application/force-download"); 
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor\""); 

readfile ($soubor); 

$soubor = "/soubory/soubor3.jpg"; 

header("Content-Description: File Transfer"); 
header("Content-Type: application/force-download"); 
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor\""); 

readfile ($soubor); 

$soubor = "/soubory/soubor4.jpg"; 

header("Content-Description: File Transfer"); 
header("Content-Type: application/force-download"); 
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor\""); 

readfile ($soubor); 
?>

a takto to mám uspořádané ve ftp:


I---web server
I---seznam.html (odkaz na skript do soubor serveru)

I---soubor server
I--skript.php
I---/soubory/
I--soubor1.jpg
I--soubor2.jpg
I--soubor3.jpg
I--soubor4.jpg
panther
Profil
anonymní:
odkazy musíš nějak odlišit, tedy <a href="download.php?file=1">odkaz</a> a pak v tom PHP souboru bude switch/automatické dosazení $_GET['file'] do adresy souboru, který se má stáhnout.
Rellik
Profil
No tak to těch odkazů přidej proměnnou
<a href="download.php?file=1">Soubor1</a>
<a href="download.php?file=2">Soubor2</a>
<a href="download.php?file=3">Soubor3</a>
<a href="download.php:file=4">Soubor4</a>
a podle toho ti to pak bude stahovat určitý soubor...
<?php
$file= $_GET['file'];
if($file) {
$soubor = "/soubory/soubor"; 
header("Content-Description: File Transfer"); 
header("Content-Type: application/force-download"); 
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor".$file.".jpg"); 
 
readfile ($soubor); 
}
?>
A stačí ti na všechno jeden script...
anonymní.
Profil *
Funguje(vlastně jak by ne).diky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0