Autor Zpráva
webiste
Profil
Ahoj, vytvořil jsem si tento php kód, řekl bych že je v něm někde chyba, nezobrazuje dostupnost jak bych si představoval.
Rád bych vás poprosil o pomoc s úpravou tohoto kódu. Mělo by to fungovat takto

Jde o to aby do 11:00 hod skript zobrazil dodání do dvou dnů, ale od 11:01 už dodání do tří dnů

Příklad zákazník příjde na web 1.1.2014 v 10:50 hod tak se mu zobrazí "Balík obdržíte 3.1.2014", druhý zákazník příjde 1.1.2014 v 11:30 hod a tomu se zobrazí "Balík obdržíte 4.1.2014"
Díky

if ($currentTime > strtotime('11:50:00')) {
echo date("j. n. Y", time()+72*60*60); 
}else{
echo date("j. n. Y", time()+48*60*60); 
};
Tori
Profil
Jak je definovaná proměnná $currentTime? Máte správně nastavenou čas. zónu pro ten web (date_timezone_set)?
anonymníí
Profil *
webiste:
A v currenttime je co? Porovnávej porovnatelné, tedy timestampy. Pokud je v currenttime třeba "9:30:25", fungovat to nebude.
breeta
Profil
if(date ('H') < 11) { echo 'Dodání do 2 dnů'; 
} else {    echo 'Dodání do 3 dnů';   }

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0