Autor Zpráva
Luccy
Profil *
Potřebovala bych script, který by porovnával časy z mySQL výpisu: select * from uptime where id='$val' order by time
PHP:
 foreach ($data_all as $data)
{
  echo Date("d.m. H:i", $data[3]);
}

Aktuálně to vypíše časy a já bych potřebovala porovnávat jednotlivé časy mezi sebou, abych zjistila ... jaký časový posun je mezi jednotlivými daty.
26.05. 11:26
26.05. 17:26
26.05. 23:26
27.05. 05:25
27.05. 11:26
27.05. 17:26
Alphard
Profil
www.php.net/manual/en/datetime.diff.php
Luccy
Profil *
Alphard: Děkuji moc. Bohužel žádný časový posun to nevypsalo :( Spíše naopak: Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'DateTime::__construct()

<?
 foreach ($data_all as $data)
{
$datetime1 = new DateTime($data[3]);
$datetime2 = new DateTime($data[3]);
$interval = $datetime1->diff($datetime2);
echo $interval->format('%R%a days');
}
?>
Alphard
Profil
Nepokračuje ta chybová hláška nějak? Jaká verze PHP?

V každém případě do obou instancí nastavujete stejnou hodnotu $data[3], i kdyby to fungovalo, výsledkem bude 0. Zamyslete se trochu víc nad logikou výpočtu, jeden objekt je třeba použít z minulé iterace a samozřejmě rozdíl počítat až od druhé iterace.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0