Autor Zpráva
Pilda
Profil
Pomocí PHP odesílám ze svého webu emaily. Do teďka vše fungovalo tak jak má, ale najednou začal seznam označovat tyto emaily za spam.

Do hlavičky jsem podle tipů z internetu vyplnil i položku X-Mailer, ale stejně nic. Jak se to chová u jiných antispamů, nevim.

Hlavičku uvádím zde:

$hlavicka = "From: $odesilatel";
$hlavicka .= "MIME-Version: 1.0";
$hlavicka .= "X-Mailer: php-mailer";
$hlavicka .= "Content-Type: text/html; charset="iso-8859-2"";
$hlavicka .= "Content-Transfer-Encoding: base64";
k
Profil *
A jaky text ty maily obsahuji?
Pilda
Profil
Text obsahuje html, css a text v tom je zcela nezvaný. Konkrétně neprošlo třeba toto:



<html>
<head>
<title>Novinky z Pildovo osobních stránek</title>
</head>
<body style="font-family: "Arial CE", "Helvetica CE", Arial, helvetica, sans-serif;">
Novinky na <a href="http://pilda.kaspy.cz/">Pildovo osobních stránkách</a><br /><br /><strong>2. března 2007 15:59:19</strong><br />
Víte, že W3C <a href="http://pilda.kaspy.cz/weblog/w3c-html-validator-v-cestine">HTML validátor byl přeložen do češtiny?</a><br /><br /><br />
<span style="font-style: italic">Pokud si již nepřejete dostávat novinky z Pildovo osobních stránek, kliknìte prosím na následující odkaz pro smazání z databáze. <br /><br />
<a href="http://pilda.kaspy.cz/index.php?email=nejakyemail@email.cz&kod=n ejakykod&smazat=true">http://pilda.kaspy.cz/index.php?email=nejakyemai l@email.cz&kod=nejakykod&smazat=true</a>
</span>
</body>
</html>
HonzaH2
Profil
najednou začal seznam označovat tyto emaily za spam.
A nehodil tě Seznam do nějakého blacklistu? :o)
Pilda
Profil
HonzaH2:
no nevim, těma emailama docela šetřím, odešlu jich takhle třeba 10 za týden, nikdo to nezneužívá ke spamování a text opravdu neni nikdy závadný.
HonzaH2
Profil
pokud Tě pouze Seznam označuje za spam (a navíc od určitého okamžiku - před kterým to bez problémů šlo aniž bys cokoliv měnil), pak bych se zkusil s Tvým dotazem obrátit na Seznam
VitaZ
Profil
Možná to antispam vyhodnotí jako spam proto, že se v poměrně krátkém textu vyskytují tři odkazy. Navíc je mail posílán jako HTML, proč to nestačí poslat jako prostý text?
Pilda
Profil
VitaZno
proč? Kvůli formátovacím možnostem, ale to zde neni důležité, prostě to tak chci. S tou délkou textů a odkazama by jsi mohl mít pravdu, zkusim to schválně zkrátit na maximum, tzn na 2 a uvidim.
Pokud to nepomůže, zkusim se obrátit na seznam a napíšu sem pak schválně odpověď.

Děkuji všem.
Pilda
Profil
Zjistil jsem, že problém neni asi v mých emailech, ale přímo v mé emailové schránce, na jiný email na seznamu to chodí (nevim jestli na všechny).
Zkoušel jsem ve své složce antispam označit všechny mé emaily co neprošli a dát příkaz "neni spam", ale nepomohlo to.
h0n24
Profil
Maximálně si v nastavení vypnout ochranu proti spamu... (pokročilé nastavení)
Petr Tichý
Profil
h0n24
To pomůže jemu, ale příjemci stále neuvidí e-maily. Navíc trošku pozdě.
Křeček
Profil
Zkus dát před předmět Re: nyní sem si všiml že mi chodí spam e-maily s předmětem třeba Re:Viagra a příjdou normálně do složky doručené na seznam e-mailu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0