Autor Zpráva
Max-el
Profil *
Zdravím, odtud INTERVAL.CZ jsem použil script pro odesílání emailu s přílohou. Potřebuji udělat odeslání pro každého adresáta zvlášť, tak jsem to udělal přes while takhle:

$result = mysql_query("SELECT * FROM user ORDER BY id ASC");

while ($row = mysql_fetch_row($result)) {
$mail->to = $row[3];
$mail->send();
}


mail se odešle všem i s přílohou, akorát jak se postupně odesílá dalším, tak se text mailu vkládá znovu a znovu jako příloha.
1. přijemce má tedy text mailu a přílohu.
2. příjemce má text mailu, přílohu a ještě 1x text mailu v příloze
3. příjemce má text mailu, přílohu a ještě 2x text mailu v příloze

a tak pořád dokola dál, kde je chyba? DÍKY
pmasarik
Profil
Skúsil by som funkciu unset()
Max-el
Profil *
můžete to někdo upřesnit? vymazal jsem tím snad všechno co se dalo, ale buď se nic nestalo, nebo zmizel text v příloze, ale zmizel i text v mailu
Max-el
Profil *
koukněte na to někdo prosím, ten unset() mi nepomůže, mam pocit, že s tímto nepočítá ten script z intervalu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0