Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anton Profil |
Mám dotaz jak začít?
1-naučit se html-to je asi jasný Ale hlavně mě zajímá az budu perfektně umět html a css,co udělat jako první asi nakej design že? Pak to nejak na kodovat co css bych řekl a pak dále doďelat. a když bych si chtel uďelat jen obyč. web bez designu jen z tabulkou tak prve udelam tabulku a pak do toho napíšu text atd. Nebo se to delaá rovnou,když delam tabulku tak do toho rovnou zapisuju text atd. a jeste bych se chtel zeptat,mám stránku a chci am uďelat např "uvod" kliknu na uvod a dá mě to na další stranu,to znamená že každou stranu dělám zvlášt že? __________________________________________________________________________________________________ Za každou radu budu rád,např i jak/s čím jste začínali vy apod. __________________________________________________________________________________________________ Prosím odpovězte i na otázky na vrchu! Díky všem kdo odpoví... |
||
Radek9 Profil |
#2 · Zasláno: 28. 9. 2009, 15:45:59
Anton:
„Pak to nejak na kodovat co css“ Do CSS a HTML ;-) „jen z tabulkou“ Na to že chceš umět perfektne HTML, píšeš blbosti. Tabulkový layout je zastaralý. „to znamená že každou stranu dělám zvlášt že?“ Můžeš použít PHP funkci include. Více zde. „jak/s čím jste začínali vy apod.“ HTML, CSS, Potom nějaká jednodušší grafika, PHP, XML, XSL, JS, VBS. |
||
Anton Profil |
#3 · Zasláno: 28. 9. 2009, 15:57:55
Já vím že blbosti píšu,proto píšu sem aby se dozvěďěl co delat.Kde začít,co se na učit atd.
|
||
Anton Profil |
#4 · Zasláno: 28. 9. 2009, 15:59:38
Radek9
Každopádně se dívám na tu stránku a zatím vypadá zajímavě! dík |
||
Anton Profil |
#5 · Zasláno: 28. 9. 2009, 16:08:53
Kdo další má radu A svoje zkušenosti?:)
|
||
Beavis Profil |
#6 · Zasláno: 28. 9. 2009, 16:12:47
Anton
A kdo další bude spamovat? :) Teď vážně, já na začátku mé tvorby dělal web že jsem dělal každou stránku ručně. Viz moje téma.. |
||
Anton Profil |
#7 · Zasláno: 28. 9. 2009, 18:36:28
Prosím,napište vaše zkušenosti a pro mě rady díky.
Ještě bych se chtěl zeptat jakej rozdíl je mezi XHTML a HTML díky (omluva za spam,ale kdyby tu šly alespon mazat příspěvky!) |
||
Bubák Profil |
#8 · Zasláno: 28. 9. 2009, 18:52:57
www.jakpsatweb.cz/html/xhtml.html
Hlavní rozdíl je ten, že zatímco HTML se odesílá a zpracovává jako HTML, tak XHTML se v drtivé většině případů odesílá a zpracovává jako HTML. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0