Autor Zpráva
piwik
Profil
Dobry den,

Mam jeden problem so zarovnanim textu nalavo v DIV-e. V Mozille mi to funguje, ale ak spustim stranku v IE, tak to nefunguje...a text je zobrazeny v strede DIV-u. Jedna sa o blok s nazvom CONTENT.
Posielam Vam kod. Vopred dakujem za pomoc.


@charset "utf-8";
/* CSS Document */

body
{
  background: #63d073 url(images/bkg.jpg) repeat-x;
}

#header 
{
  background-image:url(images/header5.jpg);
  width: 900px;
  height: 120px;
  margin-bottom: 1px;
  margin-top: 10px;
  text-align: center;
}

#footer 
{
  background-image: url(images/footerok.jpg);
  width: 900px;
  height: 50px;
  margin-top: 510px;
  text-align: center;
	font-family: tahoma,verdana,arial,sans-serif;
  font-size: 0.75em;
  color: white;
}

#leftcol 
{
  margin-top: -1px;
  margin-left: 1px;
  background-image: url(images/left1.jpg);
  float: left;
  width: 178px;
  height: 510px;
  font-weight: bold;
}

#content h3
{
     color: green;
}

#content 
{
  background: white;
  width: 721px;
  height: 508px;
  color: #000000;
  font-family:tahoma,verdana,arial,sans-serif;
  font-size:0.68em;
  text-align: left;
  overflow: auto;
  float: left;
}

#container 
{
  width: 900px;
}

Chamurappi
Profil
Reaguji na piwika:
Neznám-li strukturu HTML kódu, těžko z CSS vyčtu, jak web vypadá (či vypadat chce).
Prosím o odkaz na živou ukázku.
piwik
Profil
uz som to vyriesil ... v html som mal center :))....ale divne ze v mozille mi to necentrovalo

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: