Autor Zpráva
kordy
Profil *
Ahoj mám problém s tímto scriptem absolutně netuším co je špatně,ale nefunguje to

mel by se tam zadat cas v minutach a po tom casu by se mela spustit melodie ale nevim jak to donutit fungovat xD
x = prompt("zadej cas v minutach max 9", "");
    
    x=if(x=="1") setTimeout("alert()", 1 * 12 * 1000); 
    if(z=="true") document.bgsound.play()



predem dik za pomoc
Shulík
Profil
1. Nevím o tom, že by podmínka if mohla přiřazovat (
x=if(x=="1") setTimeout("alert()", 1 * 12 * 1000);
) - ale možná je to nějaká specialita IE? které nerozumím, rád se poučím :)
2. if(z=="true") - Nikde v Tvé ukázce žádné z nevidím.
3. A vůbec je to nějaké divné. Já osobně bych to napsal asi takhle (neručím za to, že to bude fungovat):

var x = prompt("zadej cas v minutach max 9", "");
window.setTimeout("document.bgsound.play()", parseInt(x)*60*1000); 
kordy
Profil *
ja nevim snazim se udelat cokoli jen aby mi to aspon trochu davalo smysl a pak si to necham na diskusi opravdu vysvetlit protoze tomu povecinou nerozumim...

dik za reakci ale moc to nefunguje...:( nebo spis vubec :D
kordy
Profil *
misto x zda ma byt x=if z :-( ale jedina chyba to neni :-(

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0