Autor Zpráva
lukasb
Profil
Prosím vás,mám tu problém s kterým se už trápím hodně dlouho. Mám takovýto problém. Mám pomocí checkbox (radio buton) tři slova, např. a,b,c . A chci aby se při zadání třeba na slovo b a zmáčknutí talčítka vypsalo z databáze tabulka s názven např. b1. čili každé slovo má vypsat jinou tabulku. Jak to mám udělat? A pak aby z toho výpisu z databáze se mi k tomu přiřadila další checkboxy a jak si vybrala z toho výpisu nějaké data a následně po dalším tlačítku mi to napsalo ty údaje, které jsem si zaškrtl.
něco na způsob jako maji tady

http://www.snowtrex.cz/informace_o_zajezdech/objednavka_a_platba.html

jenže tady to řeší pomocí select.

Moc děkuji za radu!
RockFire
Profil
Jestli tě dobře chápu, tak:

<?php
if(IsSet($_POST["odeslat"]))
{
$abc = $_POST["abc"];
   if($abc == "a")
   {
   $vyber_tabulku = mysql_query("SELECT * FROM a");
   }
   elseif($abc == "b")
   {
   $vyber_tabulku = mysql_query("SELECT * FROM b");
   }
   elseif($abc == "c")
   {
   $vyber_tabulku = mysql_query("SELECT * FROM c");
   }
}

echo '<form action="ADRESA" method="post">
<label>A</label> <input type="radio" name="abc" value="a"><br>
<label>B</label> <input type="radio" name="abc" value="b"><br>
<label>C</label> <input type="radio" name="abc" value="c"><br>
<input type="submit" name="odeslat" value="Odeslat">
</form>
';
?>
lukasb
Profil
díky moc za odpověd!to je ono co jsem myslel!!ale nějak to nefunguje. jen bych se chtěl zeptat. je možné to nikam nepreposílat na jiný soubor a dát to rovnou pod ten formulář?. Jelikož když jsem to upravil podle své databáze (místo A jsem dal třeba ahoj) a dal A a klikl odeslat,tak to nic neudělalo :-(.když jsem tam připsal echo tak to nezobrazovalo pořád :-(. a právě,nechybí ti tam echo při tom výpisu?
a nebo když to tedy bude odkazovat na další stránku, jak tam vypíši tu databázi? přes echo? a je možnost pak zobrazit v záhlavi název volby, kterou jsem vybral? uděláš mi zase konkrétni případ,prosím?jelikož jseem zkoušel ten výpis dát přes echo,ale nějak mi to nešlo :-(.díky moc za pomoc!A ješte jedna věc. Jde aby pak se k tomu výpisu se zase přidali radio button? aby na to klikl a na poslední stránce se mi objevil název třeba jen to A,co jsem si vybral a pak jedna ta položka z databáze, nakterou bych klik?diky moc!
diky!

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: