Autor Zpráva
gunfighter
Profil
Zdravim prohledal jsem to tu vse ale nic jsem zde nenael a tak mam dotaz proc se mi pri najeti na webovou stranku www.vintage.clanweb.cz zobrazi tento error mysql.php tam mam a je ii dobre vyplneny
Nox
Profil
Ty bys věděl jak opravit auto, kdyby ti řekli jen že je rozbitý a nic víc? :)

napiš tu query (případně i kód okolo), napiš co píše mysql_error()...
gunfighter
Profil
a kde to najdu ten kod? :D
panther
Profil
gunfighter:
a kde to najdu ten kod?
zkus se kouknout pod postel.
gunfighter
Profil
mysql_connect($host, $user, $pwd) or system_error('ERROR: Can not connect to MySQL-Server');
mysql_select_db($db) or system_error('ERROR: Can not connect to database "'.$db.'"');

function safe_query($query="") {
    if(stristr($query, "union")===FALSE){
	if(empty($query)) return false;
	if(DEBUG == "OFF") $result = mysql_query($query) or die('Query failed!');
	else {
		$result = mysql_query($query) or die('Query failed: '
												.'<li>errorno='.mysql_errno()
												.'<li>error='.mysql_error()
												.'<li>query='.$query);
gunfighter
Profil
panther:
zkus se kouknout pod postel.
vtipny az bych plakal :D
Nox
Profil
přepiš někde hodnotu DEBUG na ON a poreferuj nám...taky tady není vidět, co je vlastně v $query...buď to nějak najdi nebo na začátek funkce napiš
var_dump($query); a opět nám dej vědět
gunfighter
Profil
a kde to dam jako ON?...
gunfighter
Profil
var_dump($query); 
function safe_query($query=""){
    if(stristr($query, "union")===FALSE){
	if(empty($query)) return false;
	if(DEBUG == "OFF") $result = mysql_query($query) or die('Query failed!');
	else {
		$result = mysql_query($query) or die('Query failed: '




??? takle?
gunfighter
Profil
NULL Query failed! to tam ted napsalo
gunfighter
Profil
nastavil sem si to na ON a kdyz to ted spustim tak mi to pise

Query failed:
errorno=1146
error=Table 'cw_vintage.webs_settings' doesn't exist
query=SELECT * FROM webs_settings
gunfighter
Profil
ze neexistuje asi nejakej setting
Fergi
Profil
gunfighter:
ze neexistuje asi nejakej setting
ne, znamená to že v databázi neexistuje tabulka ze které to načítáš, v tvém případě tabulka webs_settings v databázi cw_vintage
gunfighter
Profil
Fergi:
ne, znamená to že v databázi neexistuje tabulka ze které to načítáš, v tvém případě tabulka webs_settings v databázi cw_vintage

a co ja ted s tim mam delat?
nightfish
Profil
gunfighter:
a co ja ted s tim mam delat?
vzhledem k úrovni tvých znalostí (PHP, mySQL) máš v zásadě dvě možnosti
1) nastudovat problematiku a tu tabulku tam vytvořit (návod jak to udělat ti dodá tvůrce toho skriptu, který jsi použil - nejčastěji ve formě souboru Readme nebo Installation)
2) Práce a zakázky - tam někomu nabídni odměnu za to, že ti to zprovozní

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: