Autor Zpráva
lolosu
Profil *
Zdravím,
Mám na webe MiniBB fórum (www.taste-of-bodom.sk/forum) no prednedávnom mi ho začali pravidelne navštevovať spamboti, ktorých sa neviem zbaviť, keďže Captcha adon je dostupný k staihnutiu až po zaplatení nejakých šiestich dolárov.

Skúšal som ísť aj podľa návodu v tejto téme: http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=9&topic=37086 no aj po aplikovaní spomínaného skriptu mi fórum za pár minút napadol spambot opať.
Chamurappi
Profil
Reaguji na lolosu:
Viz zdejší antispam.
lolosu
Profil *
No ako pozerám, tak práve ten bol rozoberaný aj v tej téme, ktorú som uviedol v úvodnom príspevku.. Može byť, že som to tam pridal nejako zle?? Robil som to následovne:

1. Do súboru main_post_form.html som pridal..

<span id="spamprotirobotum">Ochrana proti spamu. Napiąte prosím číslici čtyři: <input type="text" name="robot" value="" id="protirobotum"><input type="hidden" name="kontrolni" value="ok"></span> 
<script> 
/* tento skript vloží do příslušného políčka */ 
document.getElementById("protirobotum").value="4"; 
document.getElementById("spamprotirobotum").style.display = "none"; 
</script>


2. Do indexu som pridal...

if (($_POST['kontrolni']=='ok')&&($_POST['robot']!='4')) die ('Neoprávněný přístup.');

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0