Autor Zpráva
ChumLukas
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, mám hosting od ic.cz, jak mám tedy vlastně např. text (to nejlehčí) hodit na web, dělal jsem to podle návodu, ale Total Commander mi vždy hází po 54% error: s tím, že PORT failed, try PASV mode.Když teda dám pokračovat, někam to pokračuje, ale asi se nic dál neděje, když dám mou stránku normálně do prohlížeče, nic tam není, jen mi to tam píše pořád, že tato stránka je od ic.cz.Vím, že to je nějaká prkotina, akorát nevím jaká, sorry za takovou s odpuštěním deb*lní otázku, ale pomožte, prosím, díky.
Radek9
ChumLukas:
Zkuste v TC zaškrtnout "Pasivní režim" u vaší stránky.
ChumLukas
OK, dal jsem to, díky, vše fachá jak má, akorát mi to pořád píše, tato stránka je na subdoméně ic.cz (když si vjedu na svou stránku), pořád nevím ( z návodu jsem nevyčetl ) jak to udělat abych už spustil ty moje stránky, fakt sry jsem dement :-D, předem díky za odpověď.
ChumLukas
Nebo asi spíš nevím jak ty stránky nějak spustit, nemám tam taky ještě něco k tomu přidat nebo tak něco?
Davex
ChumLukas:
Pokud už máš stránky hotové, tak je stačí přes FTP nahrát na server. Pokud stránky ještě nemáš, tak pokračuj na Základní kurz tvorby stránek.
ChumLukas
Právě, že já už je mám a vždy to nahraji, a na mých stránkách je pořád to samé, nechybí mi tam třeba někde něco?A přes FTP je prostě v pohodě nahraju, vše ukazuje jak má a pořád to není tam kde by to mělo být no, moje stránky pořád ukazujou, že je to pod doménou ic.cz nic víc.Tak to už si se mnou asi nevíte rady co? Prosím, kdyby jste ještě cokoliv věděli, napište, díky.
Davex
Jmenuje se soubor s úvodní stránkou index.html?
ChumLukas
No to právě nevím jak toto právě udělat nebo si to zjistit a teď se na mě hádám z vysoka vyprdneš, vím jsem dement, ale také začátečník, jak to tedy zjistím (jestli na mě máš ještě nervy :-D) ? Dík.
ChumLukas
Nevím jak si toto nastavit, nebo jak to dát k sobě, to jsem se na jakpsatweb nedočetl...
ChumLukas
Už mi to docvaklo :-D čtu si tamto, kdyžtak napíšu, jesi se povedlo nebo ne...
ChumLukas
Paráááda, už to fachá, tak díky moc za ty rady Davexi, díky moc...

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0