Autor Zpráva
rob
Profil *
Díky moc za odpověď, ale mohl bych poprosit o detajlnější rozepsání, co a kam mám napsat. Nevím si s tím rady -

a{text-decoration: none;}
a:hover{text-decoration: underline;}
- používám mozillu a nějak mi to nefungovalo, tak mi prosím zkuste napsat, co mám dat do hlavičky a kam mám napsat to slovo, které chci mít podtržené po najetí myši. Chci podotknout, že to slovo potřebuji mít jen podtržené, nic víc, nechci z toho mít odkaz. Děkuji moc za odpověď.
Timy
<span onmouseover="this.style.textDecoration= 'underline'" onmouseout="this.style.textDecoration= 'none'" >slovo</span>
Radek Hrabůvka
Do stylu
.podtrzeni:hover {text-decoration: underline}

Do textu (body)
<span class="podtrzeni">text co se podtrhne</span>
Bohužel nefunguje v IE, pouze v normálních prohlížečích, jako Mozilla a Opera, takže bys to měl akorát na doma.

Nevím, na co ti to bude, ale dělat falešný odkaz je sviňárna.
Acci
I pro IE:

span:hover, span.hover {text-decoration:underline;}
p {
background-color: expression(
this.onmouseover = new Function("this.className += ' hover';"),
this.onmouseout = new Function("this.className = this.className.replace(' hover', '')")
);
}

http://www.janbrasna.com/clanky/ie-hover-take-pro-ie5/
TOM81
Proč když mam na butonech udělanou tu změnu po přejetí tak se po spuštění v Internet Explorer okolo butonů objeví fialovej rámeček ale když to spustim v Opeře tak ne jak ho dostat pryč? De to vůbec dát pryč?Díky za rady btihin.wz.cz
peta
Profil *
TOM81
tak to jsem hned zavrel. Jak je na strance vetsi obrazek nez 10k, nema smysl cekat, az se zobrazi.
To pouze, pokud kliknes na galerii a chces zvetsit nejakou foto (ale to proto, ze v odkazu byla uvedena velikost obrazku a klikl jsem tam zamerne), jinak je to tak rikajic "prasarna"

Ramecky neresim, zkus stranku //vampierka.wz.cz
Tom81
Profil *
Tak tady no Btihin.wz.cz toto je rychlejší
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0