| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| rob Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 8. 2005, 00:03:59
Díky moc za odpověď, ale mohl bych poprosit o detajlnější rozepsání, co a kam mám napsat. Nevím si s tím rady -
a{text-decoration: none;} a:hover{text-decoration: underline;} - používám mozillu a nějak mi to nefungovalo, tak mi prosím zkuste napsat, co mám dat do hlavičky a kam mám napsat to slovo, které chci mít podtržené po najetí myši. Chci podotknout, že to slovo potřebuji mít jen podtržené, nic víc, nechci z toho mít odkaz. Děkuji moc za odpověď. |
||
| Timy Profil |
#2 · Zasláno: 16. 8. 2005, 00:09:35
<span onmouseover="this.style.textDecoration= 'underline'" onmouseout="this.style.textDecoration= 'none'" >slovo</span>
|
||
| Radek Hrabůvka Profil |
#3 · Zasláno: 16. 8. 2005, 03:46:33
Do stylu
.podtrzeni:hover {text-decoration: underline} Do textu (body) <span class="podtrzeni">text co se podtrhne</span> Bohužel nefunguje v IE, pouze v normálních prohlížečích, jako Mozilla a Opera, takže bys to měl akorát na doma. Nevím, na co ti to bude, ale dělat falešný odkaz je sviňárna. |
||
| Acci Profil |
#4 · Zasláno: 16. 8. 2005, 08:24:58
I pro IE:
http://www.janbrasna.com/clanky/ie-hover-take-pro-ie5/ |
||
| TOM81 Profil |
#5 · Zasláno: 16. 8. 2005, 11:58:02
Proč když mam na butonech udělanou tu změnu po přejetí tak se po spuštění v Internet Explorer okolo butonů objeví fialovej rámeček ale když to spustim v Opeře tak ne jak ho dostat pryč? De to vůbec dát pryč?Díky za rady btihin.wz.cz
|
||
| peta Profil * |
#6 · Zasláno: 16. 8. 2005, 13:47:37
TOM81
tak to jsem hned zavrel. Jak je na strance vetsi obrazek nez 10k, nema smysl cekat, az se zobrazi. To pouze, pokud kliknes na galerii a chces zvetsit nejakou foto (ale to proto, ze v odkazu byla uvedena velikost obrazku a klikl jsem tam zamerne), jinak je to tak rikajic "prasarna" Ramecky neresim, zkus stranku //vampierka.wz.cz |
||
| Tom81 Profil * |
#7 · Zasláno: 16. 8. 2005, 23:43:21
Tak tady no Btihin.wz.cz toto je rychlejší
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0