Autor Zpráva
BRED
Profil
Ahoj,
dělám amatérské webové stránky. Převážně je prohlížím v Mozille a průběžně kontroluju v IE a Opeře. Dodnes všechno OK, ale v určitém okamžiku se mi to rozhasilo tak, že se mi to v každém prohlížeči zobrazuje jinak !!!
V Mozille je to OK, ale ty další - hrůza!
Kdybych dělal nějaké úpravy v HTML, tak bych řekl, že jsem vymazal nějaký DIV nebo něco, ale hrál jsem si dneska jenom s obrázky a najednou se to rozhodilo tak, že je to k ničemu. Už to tady řeším asi tři hodiny a nic jsem nepřišel.
Kdyby Vás něco napadlo, byl bych vděčný.

http://lopatadelaweb.wz.cz/
Sirius
Profil
BRED:
Web se mi nechce načíst, ale jednou se mi stalo něco podobného. Upravoval jsem obrázky a jeden z nich jsem udělal o pixel širší. Firefox to překousl, ale v IE se to rozhodilo. Možná to bude tím.
BRED
Profil
Sirius:
hele, to nevím, proč se ti to nenačte. Teď jsem to zkoušel a v pohodě. Tím obrázkem to asi nebude.
Jak jsem říkal: v Mozille je to OK, v Opeře se mi středový sloupec posune pod levý sloupec a v IE mi středový sloupec zůstane na svém místě, ale celý text funguje jako odkaz.
Sirius
Profil
BRED:
Tak už mi to najelo. Máš tam neuzavřený img. Odstraněno a funguje to v IE. Operu teď nemám k dispozici, ale řekl bych, že je tam ten samej problém. Jinak zdá se mi to, nebo máš rozhozenou část "footer"? Jo a když jsem si to v PSPadu odsazoval, tak mě docela zarazilo to množství divů. Fakt jich je tolik potřeba?

    <div id="vlevo">
      <div id="navigace">
        <h4>kategorie:</h4>
        <ul>
          <li><a href="#"><img src="pomocna/visacka walk2.jpg"></a></li>
          <li><a href="#"><img src="pomocna/visacka run2.jpg"></a></li>
          <li><a href="#"><img src="pomocna/visacka mtb2.jpg"></a></li>
        </ul>
      </div>
    </div>
BRED
Profil
Sirius,
tak to asi fakt bylo ono ! Trochu to nechápu. protože jsem do tohohle dneska vůbec nevrtal a ráno to bylo OK.
Těch divů tam je asi trochu víc, to je pozůstatek té předchozí marné snahy najít problém. Různě jsem tam ty divy přehazoval abych našel problém.
No a ten footer je asi rozhozený, ale funguje jak chci. Dělám tu stránku jako křížence několika free web šablon, takže tam občas strčím něco z úplně jiné šablony.

díky moc za radu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: