Autor Zpráva
kvjeta
Profil
Zdravím a prosím o radu. Bojuju s mezerou, která se mi v IE zobrazuje mezi hlavičkou a tělem stránky. V Mozille je to ok. Myslela jsem, že je to tím, že mám špatně nastavený "border" u tabulky. Nicméně zatím nic nepomáhá.
Stránky k nahlédnutí zde: http://kvjetina.e-blog.cz/www/phprs/kabt_new/ - pro lepší diagnostiku chyby jsem pozadí tabulky vyznačila červeně...
Díky moc za každou radu.
Bubák
Profil
Klasika, podobný problém tu bývá često.
Dej obrázku v CSS nějaký "rozumný" vertical-align, třebas top.
Nebo, ještě lépe, odkazu nebo obrázeku dej display: block;
kvjeta
Profil
Bubák:
Jo, jo, jo.
Díky moc. :-)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: