Autor Zpráva
Peter45
Profil
Skusam skusam a nemozem si rady,na linuxe som natrafil na toto,zda za byt ze je to ok,data z db cita,len ma nechce pustit na "nasledujici" stranku...neviem ten odkaz a href jak ma presne vypadat...

<?
  define ("ROWS", 2);
  if (!isset($_GET["celkem"])) //pokud nevíme, kolik bude záznamů tak to zjistíme... 
  {
    $vysledek=mysql_query("select count(*) as pocet from tovar");
    $zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
    $celkem=$zaznam["pocet"];
  }
  else 
  {
      $celkem=$_GET["celkem"];
  }
  if ($celkem>ROWS) 
  {
    if (!isset($_GET["od"])) $od=1; else $od=$_GET["od"]; 
    $vysledek=mysql_query("select * from tovar"." limit ".($od-1).", ".ROWS);
      echo "Záznamů: ".$od."-";
    echo (($od+ROWS-1)<=$celkem)?($od+ROWS-1):$celkem;
    echo " z celkem $celkem&nbsp;&nbsp;&nbsp;";
      //začátek - vytvoř odkaz pouze pokud nejsme na začátku
       if ($od==1) echo "Začátek&nbsp;|&nbsp;"; 
      else echo "<a href=\"".$_SERVER["PHP_SELF"]."?celkem=$celkem&od=1\">Začátek</a>&nbsp;|&nbsp;";
      //zpět - vytvoř odkaz pouze pokud nejsme v prvních ROWS
       if ($od<ROWS) echo "Předchozí&nbsp;|&nbsp;"; 
      else echo "<a href=\"".$_SERVER["PHP_SELF"]."?celkem=$celkem&od=".($od-ROWS)."\">Předchozí</a>&nbsp;|&nbsp;";
    //další - vytvoř, pouze pokud nejsme v posledních ROWS
       if ($od+ROWS>$celkem) echo "Následující&nbsp;|&nbsp;"; 
      else echo "<a href=\"".$_SERVER["PHP_SELF"]."?celkem=$celkem&od=".($od+ROWS)."\">Následující</a>&nbsp;|&nbsp;";
    //poslední - to je posledních (zbytek po dělení ROWS) záznamů
       if ($od>$celkem-ROWS) echo "Konec&nbsp;<BR>"; 
      else echo "<a href=\"".$_SERVER["PHP_SELF"]."?celkem=$celkem&od=".($celkem-$celkem%ROWS+1)."\">Konec</a><BR>";
  }
?>

<TABLE>
<?
  while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)):
    ?>
    <TR <?if ($sudy) echo "bgcolor=silver"?>>
      <TD><?echo $zaznam["nazov"]?></TD>
      <TD><?echo $zaznam["cena"]?></TD>    
    </TR>
    <?
    $sudy=!$sudy;    
  endwhile;
?>
</TABLE>
Kcko
Profil
Nechci si delat reklamu ale snad Ti pomuze trosku pochopitelnejsi skript -> http://www.rjwebdesign.net/Blog/PHP/20091228-Strankovani-Dynamicky-Stred-Aneb-Ustupujici-Cisilka

Vse nastavis v promenne $options
Peter45
Profil
Tak tomu vasemu kodo nerozumiem...
Kcko
Profil
Peter45:
Nepotrebujes mu rozumet, nastavis jen 4 parametry a to je vse.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: